Sponsoreret indhold fra NordicBet

Højst overraskende har UEFA besluttet, at hverken Albanien eller Serbien får point med fra skandalekampen i Danmarks pulje. Med afgørelsen har Danmark nu det ene ben i EM-slutrunden, vurderer bookmakeren NordicBet.

Kampen mellem Albanien og Serbien endte i masseslagsmål og slutfløjt før tid. Dette kaos har UEFA reageret på med en dom, som ifølge bookmakeren NordicBet er en gave til Danmark. Hverken Serbien eller Albanien får således point med fra kampen, hvilket sender Danmark op på førstepladsen i EM-gruppen. UEFA har desuden besluttet, at Serbien skal spille uden tilskuere i de næste to hjemmekampe. Afgørelsen har fået NordicBet til at sænke oddset på dansk EM-deltagelse fra 1,50 til 1.30.

"Vi havde slet ikke forestillet os, at UEFA ville komme til denne konklusion. Selv om vi allerhelst ser det danske landshold klare paragrafferne selv, kan man jo kun glæde sig over, at afgørelsen på flere måder øger Danmarks EM-chancer betragteligt. Dels betyder de nul point til Serbien, at vores hårdeste konkurrent til andenpladsen nu står med en elendig start på kvalifikationen, og dels undgår vi presset
fra de serbiske tilskuere, når vi om tre uger spiller i Beograd", siger NordicBets oddssætter Tonni Munk Jensen. 

Af puljens fem lande går to hold direkte videre til EM, mens nummer tre skal ud i to playoff-kampe. Danmark møder Serbien for tomme tribuner d. 14. november.

Kvalificerer Danmark sig til EM?
JA 1,30
NEJ 3,20

Find oddset på NordicBet*.dk> under Euro 2016