Vi er nået til tredje runde i Vild med Dans 2015, hvor 10 ud af 12 par endnu er med. BetXperts forum-bruger skilled-Highroller er klar med optakt her, hvor han har kigget på odds, analyseret aftenens danse og både fundet et hyggespil og et par højodds-valuebets.

Rasmus Jarlov blev sidste uge stemt hjem efter omdans mod den unge akrobat Patrick Berdino. Jarlovs udstemning var ganske forventelig, mens Berdinos omdans var en smule mere overraskende, idet Katrine Fruelund af flere eksperter var spået omdans.

Fruelund fik endda bundkarakteren 1 af halvdelen af dommerne, mens den anden dommerhalvdel var stærkt uenige. Fruelunds situation syntes nærmest omvendt end forrige uge, hvor hun overraskende røg i omdans pga. få seerstemmer den uge.

Samtlige deltagere har alle mindst én gang helt undgået omdans, og seerstemmerne har den ene runde straffet Fruelund - og Berdino den anden runde.

Der tegner sig nu med andre ord et noget uklart billede af bunddysten, mens der i modsatte ende tegner sig til at være tre klare favoritter til at vinde sæsonen: Søs Egelind, Stephania Potalivo og James Sampson.

Her er antallet af 'likes' på parrenes officielle vmd15-sider på Facebook:

ca. 650 likes: Christoffersen og fruelund

ca. 1000-1500 likes: Faxe, Foo, Berdino, Mukupa

ca. 2000-3000 likes: Spottag og Sampson

ca. 4000 likes: Egelind og Potalivo

Odds på Vild med Dans - hvem stemmes ud 2. oktober?  

Vinder

Stemmes ud Bookmaker
Katrine Fruelund 2,8
Tipico
Patrick Berdino 4,2
NordicBet
Chris Christoffersen 5,0
Danske Spil
Karen Mukupa 6,0
Unibet
John Faxe 20,0 Tipico
Ena Spottag 23,0
Bet365
Sharin Foo  28,0 Unibet
James Sampson 75,0 Danske Spil
Søs Egelind 85,0 NordicBet
Stephania Potalivo 85,0 NordicBet

Mine spiltanker til aftenens runde - Vild med Dans

Jeg vurderer, at ugens odds for at ryge ud er sat nogenlunde korrekt af bookmakerne, jeg ser ikke de store rigtig værdi. Hvis jeg skal spille nogen til at ryge ud, vil jeg dog vælge Fruelund. Herudover synes jeg, at vinderspil på James Sampson odds 5 ligner værdi, mens et langskud på Faxe til at ryge ud i aften til odds 20 også ser ok ud.

Berdino tror jeg ville vinde over Fruelund i en evt. omdans. Chris Christoffersen tror jeg ryger senere, når han skal danse salsa.

I aften skal parrene danse - efterfulgt af min vurdering af muligheden for en god dans:
Spottag: tango (god dans for en skuespiller)
Foo: tango (medium)
Berdino: salsa (lidt svær dans for en mand?)
Mukupa: salsa (god dans for en latiner)
Fruelund: salsa (medium)
Sampson: vals (medium)
Egelind: vals (medium)
Christoffersen: vals (god dans for hans type)
Potalivo: cha-cha-cha (god dans for hende)
Faxe: cha-cha-cha (medium)

Bedømmelse af de 6 dårligste pars chancer

1. Fruelund, salsa

En halv-svær dans, som enten kan give mange eller få point, knald eller fald. Hendes seerstemmer må forventes at være få, så hun og makkeren vil nok give den hele armen. Dog er hverken hendes teknik eller udstråling særligt god. overraskende at hun undgik omdans sidste uge, men to af dommerne reddede hende. Hendes trøst er at hun har 3 store konkurrenter i bund-dysten.


2. Patrick Berdino, salsa

en dans som kan volde mange mænd problemer, da bevægelserne hverken er 'nødvendige','nyttige' eller 'fysiske'. Han røg i omdans sidste uge, og er i stor risiko for at gøre det igen denne uge. Jeg vil dog vurdere, at han kan klare en evt. modstander, når stemmerne samles til head-to-head.

3. Chris C, vals

Han danser en ret enkel og nem dans, hvor han ikke skal udstille sin manglende hofterytmer og sin store fysik. Vals er hvad angår grovmotorik nok den nemmeste dans for ny-dansermændene. Parret skiller sig ud og vækker tanker om en kendt disney-klassiker sang/dans: Skønheden og udyret. Dommerne kan evt. blive afgørende, da vals normalt ikke er en topscorer.

4. Karen Mukupa, salsa

En dans som ligger lige til højrebenet for en lille rytmisk latinertype som hende. Salsa er en rigtig 'kvindedans' for sydeuropæiske rytmenumser


5. John 'Faxe', cha-cha-cha

En halvsvær dans for mænd, men han klarede sig ok i salsaen. Spørgsmålet er, om der er nok 'likes' tilbage, nu hvor feltet er skåret lidt ned. Han var kæmpe underdog, før programmet startede.

6. Ena Spottag, tango

en teknisk svær dans, som måske passer godt til hendes skuespillertalent. Hun er overraskende blevet lidt af en 'darling,' som Danmarks Susan Boyle, fra grim ælling til smuk svane, og jeg tror hun får rigeligt med stemmer fra både dommere og kvindelige seere, især dem med lidt ekstra kilo. Ligesom sidste års 3'er Astrid Krag.


En lille trick man kunne overveje mht. udstemningerne:
Gå i arkiverne og se hvor mange point de professionelle dansere hver især har fået for de pågældende danse tidligere år. Der skal som bekendt to til en vals.