Vi er nået til tredje aften i Vild med Dans 2015, hvor der er en hel del dynamiske danse på programmet. Vi spår, at de sportsfolkene John Faxe og Katrine Fruelund kan få det svært - og ser flot værdi i Frue til at stemt ud til odds 3,5 hos Tipico.

I denne uge skal alle, pånær to par, på gulvet med meget dynamiske danse. Den står på tango, salsa og jive, mens to par skal ud i den noget kedeligere wienervals. Dét koster nok lidt på SMS'erne for de to gældende par. Denne ene er Potalivos - men hende tror jeg ikke kommer i fare, mens John Faxe måske kan komme ned i dyndet og risikere en omdans.

Herudover tegner sig allerede nu et klart felt i bunden. Christoffersen, Fruelund og Jarlov er de tre dårligste dansere i feltet og vel også dem, der umiddelbart har lavest opbakning i befolkningen. Dog skal det siges, at Jarlov klarede sig ud af farezonen med SMS-stemmer på trods af at have ligget sidst efter dommernes point. Dette gør ham til naturlig favorit til exit, men jeg er ikke heeeelt enig med bookmakerne.

Håndbold-darling i farezonen

I min bog er Fruelund den, der står først for. Sådan har det ofte været i Vild med Dans, at den der klarer omdansen skal se sig over skulderen i ugen (eller ugerne) efter. For når først du er dernede, hvor udgangen kalder, så skal du ikke regne med at se skyggen af finalen. 

Fruelund mangler elegance, ynde og evner på et dansegulv, og så synes jeg (sorry to say) ikke, at hun har den store TV-tække i interviews. Det bliver lynhurtigt til en gang håndboldhal-snak når hun interviewes og mangler man charme, så høster man ikke befolkningens kærlighed.

Sidste fredag var der opsang fra dommerne til de "nyere" prof-dansere, der ikke formåede at lave en koreografi, som passede til deres ny-danser. Dette led Funk, Amtrup og Dons under, og de vil nok kæmpe ekstra hårdt denne uge for at lave en koreografi, der præsenterer dansepartneren på bedste vis. Men den manglende rutine udi Vild med dans kan blive afgørende for de tre i bunden.

Jeg har en fornemmelse af, at Jarlov sniger sig forbi Christoffersen og Fruelund som ryger i en omdans, der koster håndbold-darlingen livet i programmet.

Katrine Fruelund til odds 3,50 hos Tipico

Fruelund fremstår hverken som potent danser eller TV-darling i Vild med dans og efter sidste uges omdans tror vi, at aftenens program bliver endestationen for den tidligere håndbold-spiller. Der er flot værdi - jeg ligger på en chancevurdering på ca. 33%

Sygdom kan medføre en dårlig placering

Men skal vi lige omkring det øvrige felt og hive en outsider ud til bunden, så vil jeg fremhæve Ena Spottag. Hun har godt nok vundet ude i stuerne, er mit indtryk, men hun har været ramt af sygdom i ugen og har haft halvandet døgn sengeliggende og flere dage, hvor energien ikke har rakt til tilstrækkelig træning.

Dét kan medføre så dårlig en præstation at hun kan ende blandt de nederste 2-3 stykker og dermed komme i farezonen. 31 gange pengene giver hun for exit, men jeg tvivler på, at hun for alvor kommer i fare. Men er man til et begrundet langskud, så er Ena mit bud. 

Vild med Dans 2015 - Hvem stemmes ud 25. september?

Deltagere   Bedste odds Bookmaker
Rasmus Jarlov (Mille Funk) Salsa 2,40
Tipico
Katrine Fruelund (Aslak Amtrup) Tango 3,50
Tipico
Chris Christoffersen (Luise Krone Dons) Jive 5,50 NordicBet
John Faxe Jensen (Karina Frimodt) Wienervals 13 Danske Spil
Sharin Foo (Frederik Nonnemann) Salsa 20 Danske Spil
Karen Mukupa (Michael Olesen) Tango 25 Danske Spil
Ena Spottag (Thomas Evers Poulsen) Salsa 31
Bet365
Patrick Berdino (Jenna Bagge) Tango 41 Bet365
James Sampson (Mie Moltke) Jive 75 Tipico
Søs Egelind (Mads Vad) Jive 100 NordicBet

Stephania Potalivo (Morten Kjeldgaard)

Wienervals

125 NordicBet

Note: Nordicbet* og Betsafe har samme odds.