Selvom TV-dans ikke ligefrem er dét der tænder de fleste fodbold- og betting-glæde ungersvende i det danske land, så har TV-programmet alligevel ofte skabt en del debat i forummet her på siden. Holdningerne er delte og der bliver ugentligt diskuteret hvem der ryger ud i fredagens udsendelse. Vi har samlet odds bookmakerne og opfordrer vores bruger til en sund og sober debat om, at finde det bedste spil på hvilken kendis der ryger ud i aften.

Hvem ryger ud?

Bedste odds Bookmaker
Besir Zeciri 3,50
Betsafe
Helge Wammen 3,80 Betsafe
Astrid Krag 5,00
Bet365
Tine Baun 4,20 Betsafe
Ditte Ylva Olsen 12,00 Betsafe
Line Kruse 14,00
Danske Spil
Johannes Nymark 75,00 NordicBet
Paprika Steen 75,00 NordicBet
Sara Maria Lærkedahl 100,00 Betsafe

I sidste uge var Besir Zeciri i omdans mod USO, som endte med at forlade programmet. Besir er, forventeligt blandt favoritterne til at ryge ud, mens Helge Wammen og Astrid Krag følger lige efter, sammen med Tine Baun. Der er ingen åbenlyse kandidater, men denne skribent har umiddelbart en fornemmelse af, at den står mellem Besir og Wammen, som inden programmet ikke var SÅ kendte i den brede befolkning.

Måler vi på TV-tække, så må gymnasten Helge Wammen være favoritten til exit, da han bestemt ikke altid virker lige bekvem ved at være i spotlight og ej heller er den mest elegante på et dansegulv.

Hvad siger i derude? Hvem ryger ud i aften?

På nuværende tidspunkt mangler Unibet* at komme ud med odds på udstemning. Vi vil forsøge at opdatere artiklen så snart odds kommer på.