Mangler du lidt inspiration til din bettinglørdag? Så tag et kig på sidens mange analyser. Der er nemlig mere end 25 analyser denne lørdag. Vi gennemgår et udpluk af dagen lige her. 

Den første håndfuld analyser og spil er allerede blevet afgjort her på BetXpert, men frygt ej: der er stadig masser af analyser tilbage denne lørdag. Det er særligt vintersporten såvel som fodbolden, der kører på højtryk i øjeblikket, og faktisk er der mere end 20 analyser på forsiden af BetXpert. 

Sport fra morgen til aften

Her følger et lille udpluk fra dagen:

Kl. 12:45-14:15

Den første del af dagen står primært i vintersportens tegn. Nicolai Kristensen har fundet en håndfuld interessante spil til både langrend og skiskydning. Blandt andet har han en fidus til Tiril Eckhoff i duellen mod Kaisa Mäkäräinen. Er du mere til fodbold, så kan du også finde noget i dette tidsrum. Brugeren Oddsogtips har således et spil på outsiderne fra Laval i kampen mod Red Star

Kl. 15:00

Lidt senere på dagen står den på italiensk bold. I Serie B tager Bari imod Vicenza, og eksperten Mark Blucerchiato tror på hjemmeholdet i det opgør. Et lille kvarter senere er der sværvægterduel i skiskydning. Nicolai Kristensen har såmænd endnu et tip klar, og her har han kigget nærmere på duellen mellem de to profiler, Martin Fourcade og Emil Hegle Svendsen. Hvis du vil klædes på til den 12,5 kilometer lange jagtstart, så er analysen måske et lille kig værd.

Kl. 16:00

Klokken 16 er dagens travleste tidspunkt. Her er der hele 7 analyser, hvoraf den ene er en info-analyse på opgøret mellem FC Barcelona og Malaga. Fire af disse analyser står brugertipperen DonLyng1995 for. Han tror blandt andet på, at det bliver et målfattigt opgør mellem de to førnævnte spanske hold. Sidens engelske divisionsekspert, Søren Jonassen, er også på pletten med to tips til League 2-kampene. Størst er værdien på Portsmouth i opgøret mod Oxford

Kl. 20:00 og derefter

Sidens franske ekspert, Jens Bøye, har en fidus til at Bordeaux måske kan snige point med hjem fra opgøret mod Nantes. Hvis du ikke er så meget til fodbold, så kan du måske hente inspiration ved sidens e-sportsekspert, Rasmus Schmidt-Hansen, der har tre analyser ude. Han har for eksempel fundet fin værdi i, at Cloud 9 får "first blood" i deres opgør mod Team Impulse.

Hold øje i løbet af dagen

Med mere end 25 analyser i løbet af denne lørdag, er der altså masser af vælge af. Fem analyser (fire tennistips og ét cykeltip) er allerede afgjort, og netop på grund af de australske turneringer, der primært foregår midt om natten, kan man altså sagtens forvente at både tennis-eksperterne og cykel-eksperterne i løbet af dagen dukker op med et tip eller to til enten Australian Open eller Tour Down Under. Sidstnævnte turnering slutter i nat.

Sidder du inde med en fidus eller nogle spiltanker? Hold dig endelig ikke tilbage - del gerne disse tanker i enten et spilforslag eller i diverse kamptråde, som du finder under sidens match center

Få desuden et overblik over sportsdagen på TV i højre side på forsiden. Her er listet alle tv-transmitterede kampe og begivenheder op.