I samarbejde med Betfair* inviterer vi et udvalg af BetXpert's brugere til at se lørdagens landskamp mellem Norge og Danmark i Palads i København.

Landskampen vises live i flere biografer landet over, og spillebørsen Betfair* har erhvervet sig nogle af de bedste billetter til visningen i Palads i København. 

Vi er blevet betroet en pæn andel af Betfairs billetter til "forestillingen", og disse udlodder vi til et udvalg af BetXpert's brugere.

Hvis du alligevel har planer om at se landskampen, hvorfor så ikke se den på det helt store lærred sammen med 1, 2 eller 3 venner, og 600 andre danskere? Udover en storskærm hvis lige ikke findes ret mange andre steder i kongeriget, byder Palads på høj stadionstemning med masser af fadøl og feststemte roligans når tæppet kl. 20:00 går for EM-kvalifikationskampen mod Norge på Ullevaal stadion i Oslo.

Sådan får du fat i billetter

Hvis ovenstående lyder som en fed måde at opleve Norge-Danmark på sammen med vennerne, så send en email til [email protected], hvori du skriver din postadresse, samt hvor mange billetter du ønsker (der kan ønskes 2, 3 eller 4 billetter).

Hvis vi har din email i hænde senest torsdag d. 24. marts kl. 12:00, deltager du i lodtrækningen og får umiddelbart herefter besked om du er blandt de heldige eller ej. Er du blandt vinderne, sendes billetterne til dig så du har dem i din postkasse fredag. 

Bemærk: Deltagernes egen transport til og fra København/Palads står for egen regning.