Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Tipsbladet kårer i samarbejde med de 14 Superliga-trænere efterårets profil, og ifølge Danske Spil*, så er der én klokkeklar favorit i år. 

- Viktor Fischer er storfavorit. Oddset er nemlig 1,20, på han bliver kåret til efterårets profil. Wilczek og N’Doye er hans nærmeste konkurrenter. De giver henholdsvis odds 6,00 og 9,00, udtaler Peter Emmike, oddsansvarlig hos Danske Spil* og fortsætter:

- Viktor Fischer har jo været fremragende i Superligaen i dette efterår. Han har scoret seks mål og lavet syv assists efter de første ti runder. FCK har scoret 21 mål i alt, og Fischer har altså været direkte involveret i 13 af dem. Der tegner sig derfor et mere klart billede af hans vigtighed for holdet.

- Wilczek er med otte mål topscorer i Superligaen, og en af de få Brøndby-spillere der har præsteret godt i efteråret. I sidste sæsons slutspil blev han den ultimative topscorer med ni mål, så hans målfarlighed er bestemt stadig intakt. Brøndby har dog indtil nu haft et skuffende efterår, og det tror vi vil have betydning for, at flere stemmer ikke vil gå Wilczeks vej.

- Hvis jeg skal knytte et par ord til N’Doye, så har han med sine syv mål og to assists i Superligaen også været en afgørende faktor i FCK’s succes. Han er dog ikke ligeså meget med i det opbyggende spil, og kampafgørende som Viktor Fischer, og derfor tror vi, at Fischer er trænernes favorit til at blive efterårets profil, afslutter Peter Emmike.

- Vil du spille på hvem der bliver efterårets profil i Superligaen? Gør det her.