Torsdag aften skal Viborg FF forsøge at gøre det umulige hjemme mod West Ham i Conference League-kvalifikationen. Første opgør endte med 3-1 til englænderne i London. 

Her får du BetXperts optakt med odds til Viborg FF – West Ham. Kampen spilles torsdag den 25. august klokken 19.00 og kan ses på TV3+. Du kan også live streame Viborg – West Ham hos Viaplay. 

West Ham vandt det første opgør med 3-1 i London. Det var dog en kamp, hvor Viborg leverede en yderst flot indsats; ingen kunne have indvendt noget, hvis danskerne var kommet hjem med et nederlag på et enkelt mål. 

Odds til Viborg FF – West Ham

BetXpert bringer dig her de bedste odds til Viborg FF – West Ham. Conference League-kvalifikationsopgøret spilles torsdag den 25. august klokken 19.00. Du kan se opgøret på TV3+ eller live streame det på Viaplay. 

1X2 Højeste odds Bookmaker
Uafgjort 3,75
West Ham 1,87
Asian handicap Højeste odds Bookmaker
Viborg FF (+0,5 Asian handicap) 2,02
West Ham (-0,5 Asian handicap) 1,85
Over/under 2,5 mål Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 1,85
Under 2,5 mål 2,00
Scorer begge hold? Højeste odds Bookmaker
Ja 1,83 ​​​​​​​
Nej 2,03
Går videre Højeste odds Bookmaker
Viborg FF 17,00 ​​​​​​​
West Ham 1,03
Målscorerspil Højeste odds Bookmaker
Jay-Roy Grot scorer 4,00 ​​​​​​​
Ibrahim Said scorer 6,00 ​​​​​​​
Clint Leemans scorer 6,00
Jacob Bonde scorer 7,00 ​​​​​​​​​​​​​​
Justin Lonwijk scorer 7,00 ​​​​​​​
Christian Sørensen scorer 12,00
Nicolas Bürgy scorer 25,00 ​​​​​​​
Gianluca Scamacca scorer 2,75 ​​​​​​​
Michael Antonio scorer 2,80 ​​​​​​​
Jarrod Bowen scorer 3,50 ​​​​​​​
Said Benrahma scorer 3,80 ​​​​​​​
Thilo Kehrer scorer 12,00

OBS: Odds på Viborg FF – West Ham er fra tirsdag den 23. august klokken 12.58. 

Odds på Viborg FF – West Ham hos NordicBet

Ifølge bookmakernes odds på Viborg - West Ham er det ikke fuldstændig utænkeligt, at det undertippede danske hold kan få et flot resultat på hjemmebane. Der er dog ikke særlig stor tiltro til, at holdet fra domkirkebyen kan gå videre. Hertil får du odds 17,00 hos Betfair* på et Viborg-avancement. 

Viborg FF – lurer overraskelsen?

Viborg spillede en rigtig flot kamp på London Stadium i Englands hovedstad i sidste uge. De fleste havde nok forventet, at West Ham ville buldre hen over Viborg og sætte sig på kampen fra start til slut. 

Sådan forholdt det sig imidlertid slet ikke. Det var skam fortjent nok, at englænderne vandt, men her var ikke tale om en magtdemonstration. Hjemmeholdets chancer hobede sig ikke op til over ørerne, men de var effektive, når de bare fik en halv mulighed. Det var den helt store forskel på de to hold i kampen, og derfor endte den 3-1. 

Viborg havde bolden 46 procent af tiden og kom frem til otte målforsøg og fire hjørnespark. Særligt indskiftede Nils Mortimer havde et rigtig godt skud, hvor han kunne have scoret til 2-2. Faktisk kan man tale om, at Viborg ”pressede” West Ham lige efter 1-2-reduceringen. Jacob Friis’ mandskab fandt i hvert fald momentum og kunne med lidt mere held og skarphed godt have fundet 2-2-udligningen. 

Alt i alt må viborgenserne have en tro på, at de kan få et flot resultat hjemme på Energi Viborg Arena. Om det så er nok til at gå videre, det er selvfølgelig mere tvivlsomt. Større overraskelser er dog før set. 

I weekenden tabte Viborg med 0-1 ude mod Randers FC. Det var en kamp, hvor Conference League-aspiranterne havde mere end rigeligt med chancer for at score, men skarpheden udeblev. Det var dermed ikke den optimale optakt til kampen mod West Ham. 

West Ham – nedturen fortsætter

Ser vi bort fra 3-1-sejren over netop Viborg, har West Hams sæsonstart været alt andet end prangende: 0-2 hjemme mod Manchester City, 0-1 ude mod oprykkerne Nottingham Forest og senest 0-2 i weekenden hjemme mod Brighton. 

Dermed har West Ham kun scoret i én af sæsonens fire gældende kampe. Det var uheldigvis for Viborg netop i opgøret mod dem. 

Selvom West Ham ikke leverede nogen magtpræstation mod Viborg i det første opgør, så viste holdet, at det har de fornødne individuelle kvaliteter til at gøre livet surt for danskerne. Det er måske netop dette element, som kan bevare gejsten på mandskabet forud for returopgøret; selvom spillet ikke sidder lige i skabet, så er individualisterne tilstrækkelig gode til at score mod Viborg. 

Spørgsmålet er dog, om manager David Moyes kunne finde på at spare en del spillere til opgøret? Dette både fordi han tænker, at sagerne mere eller mindre er afgjort, men også fordi holdet har en svær og vigtig kamp ude mod Aston Villa allerede tre dage efter kampen i Midtjylland. 

West Ham ligger sidst i Premier League, og kommer de ikke snart i gang, så kører toget væk med alle Europa-billetterne. Og endnu værre: Kommer holdet ikke snart ud af suppedasen, kan den pludselig klistre så hårdt, at nedrykning kan blive et tema. Det er dog meget svært lige nu at se Londonklubben komme i problemer på den front, men de skal formentlig ikke tabte ret mange kampe mere, før der kan sprede sig en yderst ubehagelig usikkerhed i truppen. 

Optakt til Viborg – West Ham: trupnyt og startopstillinger

Her får du trupnyt og bud på de to holds startopstillinger. Modsat det første opgør har Viborg sjovt nok ingen visumproblemer til denne kamp. 

Viborg FF
I weekenden måtte Jacob Friis se bort fra Daniel Anyembe, Marokhy Ndione, Mikkel Andersen og Lamin Jawara. 

Til mødet på London Stadium var Alassana Jatta og Ibrahim Said begge ude grundet visumproblemer. De to spillere er begge klar for midtjyderne til dette opgør. 

Bud på Viborgs startopstilling (4-3-3):
Lund; Gaaei, Zalatel, Bürgy, Sørensen; Bonde, Grønning, Leemans; Lonwijk, Grot, Said

West Ham
David Moyes må undvære Nayef Aguerd og Vladimir Coufal. Craig Dawson er meget tvivlsom. 

Bud på West Hams startopstilling (4-3-3):
Areola; B. Johnson, Zouma, Kehrer, Cresswell; Downes, Rice, Lanzini; Bowen, Scamacca, Benrahma

Kort om Viborg FF – West Ham

Her får du et par hurtige spørgsmål og svar om Conference League-kampen Viborg – West Ham.

  • Hvornår spilles Viborg – West Ham?

Viborg – West Ham spilles torsdag den 25. august klokken 19.00. 

  • Hvor spilles Viborg – West Ham?

Viborg – West Ham spilles på Energi Viborg Arena i Viborg, Midtjylland. Her er plads til 9.566 tilskuere. 

  • Hvad endte det første opgør mellem Viborg og West Ham?

West Ham vandt det første opgør med 3-1 hjemme i London på London Stadium. 

  • Hvor kan jeg se Viborg – West Ham?

Du kan se Viborg – West Ham på TV3+ torsdag den 25. august klokken 19.00.

  • Hvor kan jeg live streame Viborg – West Ham?

Hvis du ikke har TV3+ i din fjernsynspakke, kan du live streame Viborg – West Ham med et abonnement hos streamingtjenesten Viaplay.