Sponsoreret indhold fra NordicBet

 

I en højdramatisk affære blev Viborg besejret af undertippede Helsingør i kampen om at undgå nedrykning. Dermed må Johnny Mølby og kompagni forberede sig på en sæson med modstandere som Thisted, Skive og Nykøbing FC.Ovenpå en overraskende nedrykning kan Viborg-spillerne trøste sig med at være bookmakernes favoritter til at rykke direkte tilbage i Superligaen i næste sæson.

At dømme ud fra NordicBets odds bliver opholdet i NordicBet* Ligaen dog kort. Viborg er nemlig favoritter til at sætte sig på rækkens førsteplads, som resulterer i direkte oprykning. Domkirkebyens helte står i odds 2,50, mens den anden Superliga-nedrykker fra Esbjerg står i lidt højere odds 2,90. Herefter er der et stort spring til Vendsyssel i odds 10.

”Kigger man på Viborgs trup, så var det vel egentlig for godt et hold til at rykke ned. Nu skete det så alligevel, og det betyder, at de står med meget gode kort på hånden for at rykke direkte op igen. De mister nogle spillere, men har stadig en stærk kerne, og i modsætning til mange af konkurrenterne i NordicBet* Ligaen, så fastholder Viborg det fuldtidsprofessionelle setup”, siger NordicBets pressechef Thomas Holm.

Hvilket hold vinder NordicBet* Ligaen 2018?

Viborg                                 2,50

Esbjerg                               2,90

Vendsyssel                         10

Roskilde                              12

Vejle                                   15

HB Køge                             18

FC Fredericia                     20

Nykøbing FC                      30

Fremad Amager                 32

Skive IK                              80

Thisted                                100

Brabrand/Kolding                150

Find spillet på www.nordicbet*.dk under Fodbold – Danmark – NordicBet* Ligaen