Efter knap 3 timers spil i aftenens BetXpert WSOP finale, kunne brugeren med Betfair* Poker aliaset kirk112 hæve armene i triumf som vinder af hovedpræmien i den serie af WSOP turneringer der har kørt på BetXpert siden februar 2006:

Et buy-in til årets WSOP No Limit Texas Hold´em Championship Event 2006, samt rejse t/r og ophold på hotel i Las Vegas, til en samlet værdi af ca. $14.000!

Vi ønsker stort tillykke til kirk112, som med dagens sejr bliver en værdig repræsentant for BetXpert og vores samarbejdspartner ved WSOP turneringerne, Betfair* Poker. Når kirk112 sætter sig til bordet ved WSOP, håber vi naturligvis at følge hans spil, og berette løbende om hans bedrifter så længe han er med i turneringen - hele vejen frem til Final Table, naturligvis!

I afslutningen af aftenes finale - da der var 4 spillere tilbage, og hvor der længe havde hersket en stillingskrig med meget få showdowns - tog kirk112 først livet af Torben, og dernæst af Nize, og skaffede sig en massiv chiplead med knap 4 gange flere chips end den tilbageværende konkurrent, jalle6. Efter endnu en kort stillingskrig, var to 3´ere "i hulen" nok for kirk112 til at kalde et all-in fra jalle6, der med K2 og kun en enkelt 2´er på bordet, måtte forlade bordet som den sidste slagne mand.

I aftenens turnering var der også præmier til nr. 2 og 3, der begge måtte lade livet så tæt på triumfen og turen til Vegas, og så alligevel så langt fra... For 2. pladsen får jalle6 $700, mens der er $300 til Nize for 3. pladsen i aftenens finale.

Vi takker alle dem der har deltaget i de indledende turneringer, og dem der har kæmpet en indædt kamp på aktiv-listen. Aftenens triumfator kvalificerede sig i øvrigt til finale-bordet via aktiv-listen, hvor han endte på en komfortabel 2. plads.

Information om vores WSOP-turneringer, samt resultater fra indledende heats og aktiv-listen kan ses på http://www.betxpert.com

(De 3 præmier-vindere i aftenens turnering bliver kontaktet direkte af BetXpert og Betfair* Poker med information omkring præmiernes udbetaling.)