Jumpshotisking er en af vores nye brugertippere, der har kastet sig over udfordringerne og har fået en flot start med et par gode tips. Se hans seneste fidus til FCK-AaB kampen i Parken

Vi har heldigvis fået flere nye brugertippere til vores side, og blandt dem finder vi f.eks Jumpshotisking, der lagde hårdt ud med at ramme en FC Nordsjælland sejr i Aarhus og rykkede derefter sikkert videre til Bundesligaen og fandt et godt odds for Hannover +2 mod Dortmund.

I jagten på tre-i-træk har Jumpshotisking igen stillet sigtekornet på Superligaen og det spændende opgør i Parken mellem Ståle Solbakkens FCK og nordjyske AaB:

Der er fidus til AaB i en +0,75 asian-variant, da FCK virker overvurderede hos bookmakerne og den kommende Champions League-kamp mod Galatasaray kan fjerne noget fokus hos Løverne.

Læs hele Jumpshotisking´s brugeranalyse her

Vi har selvfølgelig også en ekspertanalyse på braget i Parken, hvor vores meget dygtige ekspert Higuain har mere tiltro til FCK i egen hule og har anbefalet en hjemmesejr til odds 1,80.

Higuain har blot været i ekspertpanelet i et par måneder, men fået en forrygende start, og allerede sikret et overskud på 7 units efter en meget aktiv periode med 161 fodboldanalyser og en tilbagebetaling på 104%.

Læs Higuains analyse af FCK-AaB kampen her

FCK Uafgjort AaB
Odds 1,77 Odds 3,90 Odds 5,35
Tonybet
MermaidBet
NordicBet