Onsdag aften er der stort program i mange VM-kvalifikations grupper i fodbold over hele verden. Dette samtidigt med at der også spilles mange venskabskampe overalt.

NordicBet* har et righoldigt udvalg af odds på alle kampene. Det gælder såvel singlespil, handicap spil, over/under og meget mere.

På en enkelt kamp onsdag aften kan du føle dig som liggende i baronens seng. På venskabskampen mellem Spanien og England giver NordicBet* en teoretisk 100 % tilbagebetaling på alle tre tegn. Er du dygtig nok til at ramme det rigtige tegn i den spændende kamp på den Iberiske Halvø får du altså belønningen – 100% tilbagebetaling.

Odds på Spanien-England onsdag 21:45: 2,25 – 3,45 – 3,75

Naturligvis kan du også spille på Danmarks spændende udekamp i Georgien. Et udvalg af de aktuelle odds er:

Georgien-Danmark 5,00 – 3,35 – 1,65
Georgien-Danmark handicap (0-1) 2,10 – 3,50 – 2,65
Georgien-Danmark (under/over 2,5 mål) 1,80 – 1,90

Allerede nu ligger der også odds ude på de kommende kampe i den nye Royal League, hvor næste runde afvikles lørdag den 20. november med deltagelse af de norske og svenske hold. SAS Ligaen forsætter lørdag og søndag og i næste uge løber en ny runde af Champions League i gang.

Kort sagt er der et enormt spilleudbud omkring de forskellige turneringer de næste 14 dage og skulle du få lyst til en gang Black Jack eller lade rouletten spinne, så logger du bare ind på vores website under poker eller casino divisionen.

Vi glæder os til at se dig igen hos NordicBet*.