Sponsoreret indhold fra NordicBet

I weekenden kunne Lars Løkke Rasmussen præsentere et ministerhold, som bestod af udelukkende Venstre-politikere. Etpartisregeringen har fået flere politiske eksperter til at spekulere i regeringens holdbarhed, men dette synspunkt deler NordicBet ikke. Bookmakeren mener nemlig ikke, at danskerne skal i stemmeboksen igen lige foreløbigt.

Efter ti dages forhandlinger med støttepartierne endte Lars Løkke Rasmussen i weekenden med at præsentere en regering med Venstre-folk på alle ministerposterne. De politiske eksperter står i kø for at påpege områder, hvor Venstre er uenige med sine støttepartier, men NordicBet mener ikke, at de interne uenigheder i blå blok bør give grund til bekymring. Når det kommer til spørgsmålet, hvornår danskerne igen skal i stemmeboksen til et folketingsvalg, mener bookmakeren, at 2018 er det mest sandsynlige udfald. NordicBet betaler blot pengene 2,90 gange igen, hvis dette er tilfældet. 

"Lars Løkke vil strække sig langt for, at blå blok kan forblive ved magten, og han er forberedt på, at der kommer kampe med støttepartierne. Liberal Alliance vil have topskattelettelser, og Dansk Folkeparti vil have en stigning i de offentlige budgetter. Men politik kræver kompromisser. Formændene i de blå støttepartier ved jo godt i sidste ende, at de får mest politik gennemført med Lars Løkke ved posten, og derfor mener vi også, at et nyt valg har lange udsigter," siger NordicBets oddssætter Tonni Munk Jensen.

Hvornår skal danskerne igen til folketingsvalg?
2015: 12,50
2016: 3,75
2017: 3,00
2018: 2,90
2019: 3,50

Find oddset på www.NordicBet.dk under Politik og Finans