Sponsoreret indhold fra NordicBet

De var spået til at blive en af de to nedrykkere, men mod alle odds topper Vendsyssel nu landets næstbedste række. Hos bookmakeren NordicBet er oddset på nordjysk oprykning styrtdykket fra 125 til blot 3,80.

I sidste sæson reddede Vendsyssel sig lige nøjagtig fra nedrykning i allersidste spillerunde, og mange havde forventet, at de igen skulle ligge og kæmpe i bunden af rækken. Alle bookmakere havde nordjyderne blandt de største nedrykningsfavoritter, men Vendsyssel har taget fusen på alt og alle og topper lige nu NordicBet Ligaen som ubesejret med 13 point i de første fem kampe.

Lige som sensationsholdet Hobro har også Vendsyssel opnået succesen via benhårdt arbejde, en stærk organisation og kynisme i felterne. Lægger man dertil gevinsten ved at have hentet ældre Superliga-spillere som Jesper Christiansen, Chris Sørensen, Hjalte Nørregaard og Ken Fagerberg, er opskriften på endnu en kæmpeoverraskelse efterhånden ved at tage form. NordicBet anser det således ikke længere for usandsynligt, at Ove Christensens tropper kan snyde favoritterne og sikre oprykning til Superligaen.

"Vendsyssel har fået en fænomenal start på sæsonen, og de mange point er først og fremmest kommet i hus ved hjælp af en utrolig god organisation. Man kommer rigtig langt ved at stå godt på banen i denne liga, og her har det hjulpet dem kolossalt, at de har forstærket sig med erfarne kræfter, der har spillet hundredevis af kampe i Superligaen," siger NordicBets oddssætter Tonni Munk Jensen, der dog også bemærker, at Vendsyssel har fået en flottere start pointmæssigt end spillemæssigt.

"De har spillet lutter tætte kampe, hvor effektiviteten har været i top, så pointene i sidste ende er havnet i det nordjyske. Fortsætter de med samme kynisme fremover, så ligger der mange point og venter på dem, men lige nu og her er der trods alt stærkere fuldtidsprofessionelle mandskaber som eksempelvis AGF, Viborg og Lyngby, der har større chance for oprykning til Superligaen. Men sensationen lurer bestemt i horisonten," lyder det fra oddssætteren.

Hvilke hold rykker op i Superligaen?
AGF 1,43
Viborg 1,75
Lyngby 3,40
Vendsyssel 3,80
HB Køge 7,00
Horsens 8,75
Vejle 9,75
Fredericia 17,00
Skive 45,00
AB 70,00
Roskilde 125,00
Brønshøj 200,00


Find spillet på NordicBet*.dk under Odds - Fodbold - Danmark - Sæsonspil