Sponsoreret indhold fra NordicBet

Vejle er blot få timer fra en konkurs, men ifølge bookmakeren NordicBet* vil det i sidste øjeblik lykkes at redde den stolte traditionsklub fra en truende tvangsnedrykning til Jyllandsserien.

I morgen kan Vejle Boldklub være historie. Klubben, der har vundet DM fem gange og fostret landsholdsprofiler som John Sivebæk, Allan Simonsen og Thomas Gravesen er havnet i store økonomiske problemer og skal senest i morgen tirsdag have fundet en løsning. Ellers går klubben konkurs og risikerer at blive tvangsnedrykket til Jyllandsserien.

Så galt går det dog næppe, vurderer bookmakeren NordicBet*, der er helt oppe i odds 3,55 hvis Vejle Boldklub ender med at blive degraderet til en skæbne i serierækkerne.

"Det kan godt være, at Vejle Boldklub har spillet på anden klasse de senere år, men det vil være en mindre katastrofe for dansk fodbold, hvis så stor og stolt en traditionsklub må lukke den professionelle afdeling. Med god lokal opbakning og en af landets bedste talentafdelinger er det svært at forestille sig, at man ender med at dreje nøglen om," siger NordicBets oddssætter Tonni Munk Jensen.

Allerede i foråret hentede Vejle ca. fire mio. kroner i en aktieemission, men de penge er væk. Hvis klubben skal køre videre som den er i dag, er der brug for yderligere 10-15 mio. kroner. Ifølge NordicBet* vil det næppe lykkes at finde så mange penge inden timeglasset løber ud, men der findes også andre løsninger, som kan redde klubben fra en tvangsnedrykning.

"Vejles direktør har sagt, at chancen for overlevelse er circa 50 procent, men vi er langt mere optimistiske. Det mest sandsynlige scenaraie er, at man ender med en rekonstruktion af selskabet, som ganske vist vil koste point i tabellen, men som vil danne et langt bedre grundlag for en lysere Vejle-fremtid," lyder det fra Tonni Munk Jensen.

Lykkes det at rekonstruere det nuværende selskab, vil Vejle blive fratrukket ni point i tabellen, men vil kunne blive i NordicBet* Ligaen. Klubben ligger p.t. nr. 9 i den næstbedste række med 10 point efter 10 kampe.

Bliver Vejle Boldklub tvangsnedrykket fra NordicBet* Ligaen inden 1. januar 2015?

Ja: odds 3,55

Nej: odds 1,25

Find spillet på NordicBet* under Odds - Fodbold - Danmark - Specialspil