Du har nu muligheden for at deltage i den store US Open 2022-konkurrence hos Fantasy Sportsspil-udbyderen Zweeler*. Præmiepuljen lyder på lige knap 9.300 kroner. 

Hvis du er ekspert eller entusiastisk indenfor tennisområdet, bør du helt klart overveje at deltage i Zweelers store US Open-konkurrence. Her har du for et beskedent beløb chancen for at tage del i pengepræmiepuljen på cirka 9.300 kroner.

Konkurrencen går ud på, at du skal udvælge 30 spillere, som du tror vil gøre det godt under den forestående US Open-turnering.

Sådan deltager du i Zweelers US Open-konkurrence

  • Gå til Zweelers hjemmeside, og log ind eller opret en konto – det tager under 5 minutter
  • Som ny spiller får du op til 1.000 kroner i velkomstbonus
  • Tilmeld dig turneringen ”US Open”
  • Prisen er 52,06 kroner per hold (du må købe op til 10 hold)
  • Fristen for tilmelding er mandag den 29. august klokken 17.10

Sådan finder du konkurrencen: Når du er på hovedsiden, trykker du på "Lobby" oppe øverst i menuen. Nu kommer der nogle sportsikoner frem lige nedenunder. Tryk på tennisikonet, nummer tre fra venstre. 

Nu kommer der en masse tennisturneringer frem - heriblandt en masse US Open-turneringer. Vælg den, som blot hedder "US Open", og som har en præmiepulje på 9.295,85 kroner. 

Alternativt: Brug genvejen via det grønne billede, der befinder sig lige under sportsikonerne. 

Koncept – udvælg 30 spillere

Du skal udvælge dig 30 spillere, som du tror vil gøre det godt under US Open 2022. Bemærk, at du både har mulighed for at vælge mandlige og kvindelige spillere. 

Spillerne er delt op i kategorier fra A- til H-spillere. Du må maksimalt tage to A-spillere, to B-spillere, tre C-spillere, fire D-spillere, fire E-spillere, fem F-spillere, fem G-spillere og helt op til 30 H-spillere. 

De højst rangerede dansker er Holger Rune, der er en F-spiller. Clara Tauson er en H-spiller. 

Bemærk: Du skal være logget ind for at kunne komme hen til menuen, hvor du vælger spillere. 

Sådan scorer du point til dit hold

Pointsystemet er sådan set såre simpelt: Hver gang dine udvalgte spillere går videre, får du point. 

Hvis vi ser bort fra muligheden for at score ekstra point ved at ramme plet i en forudsigelse af, hvem der vinder US Open for henholdsvis mænd og kvinder, er der altså ikke meget hokus pokus ved denne konkurrence. 

Her har du en oversigt over pointene:

OBS: Billedet er et screenshot taget fra Zweeler*.com.

Lille indskud, store præmier

For et indskud på lige godt 52 kroner har du muligheden for at deltage i præmiepuljen, som er på 9.295 kroner. Førstepræmien lyder på dejlige 1.859 skattefrie kroner. Imens disse linjer skrives, er der tilmeldt 44 hold ud af maksimalt 400 mulige. 

Ergo er det ikke ret mange modstandere, du kan risikere at komme op imod; dette når vi sammenligner med andre managerspil. Præmierne er dog de samme, uanset om der er 44 hold eller 400 hold til start. 

Præmier

Nu da vi lige har berørt præmierne, kan vi lige så godt tage et nærmere kig på dem. Som nævnt er der 1.859 kroner til den heldige og dygtige vinder af US Open. Det er dog ikke den eneste præmie, der er værd at gå efter. Her får et overblik over top-5-præmierne:

1.-præmie: 1.859 kroner
2.-præmie: 1.181 kroner
3.-præmie: 812 kroner
4.-præmie: 664 kroner
5.-præmie: 553 kroner

Der er pengepræmier ned til nummer 31, som får 58 kroner for anstrengelserne. 

Konkurrencer hos Zweeler*

Zweeler** har massevis af Fantasy Sports-konkurrencer. Der er nogle næsten hver eneste dag. Både store og små. Og det er selvfølgelig ikke kun indenfor tennis. Det er ikke mindst indenfor cykling, hvor Zweeler** til dags dato har haft de største præmiepuljer på over 400.000 kroner. 

Du kan også finde store og små konkurrencer indenfor fodbold, dart, golf, Formel-1, motorsport og tennis.

Indenfor fodbold er der daglige og ugentlige turneringer i ligaer såsom Superligaen, Premier League, Serie A, La Liga, Champions League, Europa League, Æresdivision med flere. Du kan blandt andet være helt sikker på, at Zweeler** vil være værter for en stor VM-konkurrence, når den enorme begivenhed løber af stablen december 2022.  

Se eventuelt alle BetXperts ekspert tips