18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Odds på US Open 2024 | Spil på favorit

Opdateret
Klaus FEkspert Klaus F
Tidligere tennisspiller med en livslang interesse for tennis og sportsbetting.
Vis mere
Vis mindre
Kommentarer (48)

Novak Djokovic vandt mændenes US Open 2023, mens Coco Gauff vandt hos kvinderne. Hos Betxpert får du allerede en komplet oversigt over de bedste odds på US Open 2024 og en masse generel information om den amerikanske tennisturnering. Betxpert er din platform til at finde de bedste US Open odds, og henvisninger til markedets bedste bookmakere med odds på den store Grand Slam-turnering.


 

US Open mænd odds 2024

Favoritterne ved US Open i herresingle 2023

To navne stikker ud, når der tales favoritværdighed ved US Open: Novak Djokovic og Carlos Alcaraz er et pænt stykke foran resten af feltet. 

Spil på US Open ved Bet365

Novak Djokovic vs Carlos Alcaraz - en head to head 

Meritter ved US Open: Novak Djokovic har vundet US Open tre gange mod Alcaraz' ene titel i 2022. Djokovic har spillet 9 finaler ved US Open. Alcaraz har spillet én finale. Fordel Djokovic

Betingelserne i New York: Djokovic er sårbar i vind og varme. Det er set mange gange før, at den ekstreme luftfugtighed har ramt ham. Der tror jeg, at spanieren er mere usårlig. Fordel Alcaraz

Højeste topniveau: Alcaraz kan ramme et niveau, der er helt uhørt højt. Novak Djokovic har også udtalt, at det niveau overgår Nadal og Federer. Havde dette været i Melbourne ville jeg ikke kunne give spanieren fordelen, men Djokovic har sjældent ramt sit ypperste niveau i New York. Fordel Alcaraz

Højeste bundniveau: Alcaraz tabte til Tommy Paul i Toronto, var i tre sæt mod Paul, Purcell og Hurkacz i Cincinnati (matchbold nede mod Hurkacz), mens Djokovic kun afgav ét sæt i finalen mod Alcaraz. Især i Grand Slams stoler jeg markant mere på serberens højere bundniveau. Fordel Djokovic.

Aktuel form: Begge nåede finalen i Cincinnati og spillede et brag af en kamp, der kunne være gået begge veje. Jeg kan ikke skille dem ad på deres generelle niveau. Ingen fordel

Lodtrækning: Djokovic har fået en fremragende lodtrækning, og han undgår Medvedev, hvilket er essentielt for serberen, der tabte finalen til Medvedev i New York tilbage i 2021. Alcaraz kan både få den tvivlsomme glæde at løbe ind i Sinner og Medvedev inden finalen. Især førstnævnte har voldt spanieren problemer. Fordel Djokovic. 

Novak Djokovic står med to klare fordele i form af højeste bundniveau og lodtrækningen. Det skal give ham favoritværdigheden i New York. 

Outsiderne til at vinde mændenes US Open 2023

Jeg har også kastet et blik på, hvem der er de mest interessante outsidere til at vinde US Open:

  1. Daniil Medvedev får ikke en plads hos favoritterne i min bog. Dertil har russeren været i for elendig form i denne hard court sæson. En sæson, der normalt domineres af Medvedev, men der er noget galt i den russiske lejr. Medvedev mangler mental balance, hvilket også er set på træningsbanen, hvor han har haft diverse udbrud. Han har tabt til spillere som Minaur og Zverev ved de sidste par turneringer. Det er ikke godkendt. 
  2. Jannik Sinner vandt sin første Masters 1000 titel i Toronto. En milepæl for italieneren, der skal være en trussel i New York. Sinner servede for sejren mod Alcaraz sidste år i US Open og har generelt et godt tag på spanieren. Sinner skal undgå Djokovic i sin halvdel af lodtrækningen. Sker det, så ser jeg gode muligheder for Sinner.
  3. Alexander Zverev har stået i en US Open finale i 2020 - en finale han burde have vundet. Tyskeren har nye anklager hængende over sig fra en ekskæreste omkring vold, men det virker ikke til at påvirke ham. Han vandt titlen i Hamburg på grus og spillede en god turnering i Cincinnati. 
  4. Holger Rune træder ind på banen i New York som verdens nummer 4. Danskeren har desværre lignet et spøgelse siden Wimbledon, og han virker til at betale prisen for en himmelråbende dårlig beslutning om at deltage ved Hopman Cup ugen efter Wimbledon. Rune kommer ind med den værst tænkelige forberedelse, da han endnu ikke har vundet en kamp i løbet af den nordamerikanske hard court sæson. Det er lige før, at danskeren ikke hører til blandt outsiderne, men hans potentiale kvalificerer ham trods alt.

Hvis du vil læse mere detaljeret omkring markedets forventninger til Holger Rune, og om hans perspektiver ved US Open kan det gøres her:
På odds på Holger Runes kampe er der odds på danskeren. 

Foto:  ADAM HAGY / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / GETTY IMAGES VIA AFP

Spil på Holger Rune hos Betfair Sportsbook

Du kan her læse mere om, hvordan du gratis kan livestream Holger Rune ved US Open

Disse mænd flopper ved US Open 2023

  1. Stefanos Tsitsipas kan slet ikke finde sit spil. Man skulle tro en titel i Los Cabos ville have gjort noget for selvtilliden, men det er ikke tilfældet. Grækeren er blevet ramt på stoltheden efter nogle læsterlige klø fra Carlos Alcaraz. Sidste år tabte han til colombianske Galan i 1.runde i New York. 
  2. Francis Tiafoe skal forsvare en semifinale ved US Open. Amerikaneren har skuffet monumentalt i denne sommers hard court turneringer og kommer til New York uden nogen form for momentum. Han er sammen med Fritz det største amerikanske håb hos mændene, men jeg ser ham ikke finde sit niveau fra sidste år.
  3. Casper Ruud nåede finalen ved US Open sidste år. Det kommer ikke til at ske igen. Nordmanden virker slet ikke til at have samme glød efter French Open. Græssæsonen var en katastrofe, og på hard court har han heller ikke præsteret. 

Spilforslag til mændenes US Open 2023

Jeg kan ikke komme udenom denne spiller med mit spilforslag: 

Novak Djokovic til at vinde US Open til odds 2,25 hos Nordicbet

Jeg blev overbevist om Djokovic' mindset efter finalen i Cincinnati, hvor der var serbisk blodsmag i munden. Det er klassisk Djokovic, at "bounce" tilbage ovenpå en skuffelse. Det har han gjort talrige gange i sin karriere. Det er også vigtigt for magtbalancen, at han slog Carlos Alcaraz i Cincinnati. 

Selvom US Open ikke har været Djokovic' bedste Grand Slam, så er han uhyggelig stabil i New York. Ser vi  bort fra hans skade i 2019 og diskvalifikationen i 2020, så har serberen ikke tabt før semifinalen ved US Open siden 2006.  

Når man ser på lodtrækningen, så er det også meget svært at se Novak Djokovic tabe før en semifinale. Dertil er navne som Stefanos Tsitsipas, Felix Auger Aliassime og Taylor Fritz ikke stærke nok. Omvendt har Alcaraz en grim lodtrækning, hvor der er markant større risiko for at han taber før semifinalen. 

Betværdi: 108% 

  Følg Klaus F's spilforslag hos Nordicbet

Favoritterne ved US Open i damesingle 2023

Vi skal igen kigge på det nye Big 3 hos kvinderne og en enkelt amerikaner: 

  1. Iga Swiatek kræver ikke nærmere præsentation. Hendes dominans er fortsat i 2023. Swiatek er forsvarende mester, og jeg forventer at se hende helt fremme igen i år. Hun taber sjældent til lavt rangerede spillere, men hendes konkurrenter er kommet nærmere. Gauff vandt over den polske verdensetter for første gang i Cincinnati.
  2. Aryna Sabalenka havde passeret en milepæl med sejren ved Australian Open - troede man. Sabalenka er tilbage ved gamle vaner, hvor hun smider store føringer. Det er nu sket to gange i træk i Grand Slam semifinaler. Det skal vække bekymring i hviderusserens lejr. Hun har tabt to gange 6-4 i tredje sæt i semifinalen de sidste to år i New York til hhv. Fernandez og Swiatek.
  3. Coco Gauff fortjener en plads blandt favoritterne efter hendes præstationer den sidste måneds tid. Især med sejren i Cincinnati, hvor hun slog Iga Swiatek i semifinalen.
  4. Elena Rybakina har ikke noget kærlighedsforhold til New York og US Open. En 3.runde er det bedste resultat for Rybakina. Måske er hendes lidt introverte natur et dårligt match med det levende og larmende New York. 

US Open odds kvinder 2024


Caroline Wozniacki tilbage i New York

Da Wozniacki sidst optrådte i New York i 2019 tabte danskeren til Bianca Andreescu i 3.runde. Canadieren gik senere hen og vandt titlen ved samme turnering. Den tidligere verdensetter har også en finale fra US Open, hvor hun tabte til Kim Clijsters, der havde gjort comeback som nybagt mor. Den opskrift må Caroline godt gentage i år, da hun også har gjort comeback i moderrollen. 

Det har været et lidt blandet comeback for Wozniacki indtil nu. En pæn sejr over Kimberly Birrell, men så er hun også blevet udstillet et par gange mod hhv. Vondrousova og Gracheva. Der er sket noget med kvindetennis siden 2020. Spillet er blevet mere fysisk og spillerne slår hårdere til bolden. Måske har Caroline undervurderet den del. 

Wozniacki har fået en rimelig lodtrækning, hvor hun lægger ud mod russiske Tatiana Prozorova. En kontroversiel figur, der har støttet Putin på sociale medier. I 2.runde kan det blive en gammel kending i form af Petra Kvitova. Tjekken har vundet fire ud af de sidste fem opgør mod danskeren. Tør man drømme lidt frem i turneringen kan Caroline stå i en aftenkamp på Arthur Ashe Stadium mod Coco Gauff i 4.runde. 

Clara Tauson skal tilbage på sporet

Det har været et udfordrende år for Clara Tauson - både på og udenfor banen. Danskeren har kæmpet med fysikken og har heller ikke kunne finde melodien på banen over en længere periode. Der har dog været lyspunkter ved turneringerne i Linz og French Open, hvor danskeren fik nogle sejre i bagagen. 

Det har været nogle stærke navne som Tauson er stødt ind i ved US Open. I 2021 tabte hun til Ashleigh Barty i 2.runde, mens Garbine Muguruza blev endestationen i 2022. Det er dog et underlag i New York, der skal være godt for Tausons aggressive stil og danskeren er langsomt ved at finde momentum i Cleveland i denne uge, hvor hun vundet nogle kampe.

Lodtrækningen er optimal for danskeren, der møder Anastasia Potapova i 1.runde - en overkommelig kamp. Vinder hun den, så er vejen banet for at gå langt ved US Open. Den højest seedede spiller som Tauson kan møde tidligt er Caroline Garcia (7.seedet), og franskmanden er meget sårbar i øjeblikket.

Outsiderne til at vinde kvindernes US Open 2023

  1. Jessica Pegula vandt sin første Masters 1000 titel, da hun besejrede Samsonova i finalen i Montreal. Et monumentalt skridt for kvinden, der kendetegnes ved hendes stabilitet men også ved et begrænset potentiale. Hvis hun krydrer det kendte bundniveau med det niveau, hun fandt i Montreal skal hun komme langt i New York. 
  2. Karolina Muchova er en meget alsidig spiller. Hun går lidt under radaren, men tjekken kan spille lige op med de bedste. Hun var oppe med break i French Open finalen mod Swiatek, hvilket siger alt om hendes skyhøje topniveau. Pilen peger også op ift. aktuel form med finalepladsen i Cincinnati.
  3. Marketa Vondrousova forventede de fleste ville følge en trend efter hendes titel ved Wimbledon. En negativ trend, hvor spillerne dykker væsentligt i niveau. Det har ikke været tilfældet med Vondrousova, der har spillet godt i løbet af hard court sæsonen i Nordamerika. 

Disse kvinder flopper ved US Open 2023

  1. Ons Jabeur skulle have tabt hendes første kamp i Cincinnati efter det hjerteskærende nederlag ved finalen i Wimbledon. Det lykkedes dog Kalinina at smide en gigantisk føring i tredje sæt. Jabeur kommer i min bog ikke til at løfte sig ovenpå karrierens største skuffelse ved Wimbledon. 
  2. Maria Sakkari kan slet ikke få sit spil til at fungere. Fra at være en aspirant til stort set, hver eneste store titel går man og venter på hendes sammenbrud i kampene. En trist udvikling for grækeren. 
  3. Elena Svitolina har været årets historie på WTA-touren. Jeg fornemmer dog, at tanken er ved at være tom hos ukraineren. Selvom hun spillede godt i Washington var hun helt væk i kampen mod Danielle Collins i Montreal. 

Spilforslag til kvindernes US Open 2023

Det bliver formen, der afgører mit valg af spilforslag til kvindernes US Open: 

Coco Gauff til at vinde US Open til odds 9,00 hos Unibet

Desværre er det nærmest blevet en tradition, at Gauff står til at møde Swiatek i en Grand Slam. Amerikaneren og Swiatek har stået i samme fjerdedel i alle årets Grand Slams. Dette års lodtrækning til US Open var ingen undtagelse. Det er dog en anden Gauff, vi ser i New York i år. En spiller, der har vundet to titler og bobler af selvtillid. 

Det amerikanske stjerneskud har hyret trænerlegenden Brad Gilbert, der har fået André Agassi og Andy Roddick til tops i tennisverdenen. Det har allerede båret frugt med to titler i hhv. Washington og Cincinnati. Og endnu mere vigtigt: Hun har slået Iga Swiatek på vejen til titlen i Cincinnati. Det skal give Gauff tro på tingene.

Gauff rider på en bølge i øjeblikket, og jeg kan godt se, at det fortsætter i New York. 

Betværdi: 108%

Følg Klaus F's spilforslag hos Unibet

Guide til bookmakere med de bedste US Open odds

Det er ikke svært at finde en bookmaker med US Open odds, for stort set alle af markedets sportsbetting-portaler vil have odds på turneringen. Hos BetXpert vil du dog kunne få solide henvisninger og vejledning til de absolut bedste odds på US Open 2023. Hermed ikke kun ment de bookmakere, der leverer den højeste tilbagebetalingsprocent. Vores spileksperter forsøger også at være først på tasterne, når eventuelle bookmakere ligger skævt i forhold til vores spileksperters vurdering af kampoddsene.

Dyk ned i et hav af odds på US Open

US Open er uden sammenligning en af de største tennisturneringer i verden. Derfor dækkes den også ekstra bredt af markedets online bookmakere. Der udrulles et klart større udbud af oddsmarkeder på US Opens kampe end hvad der er tilfældet på almindelige WTA- og ATP-turneringer.

Det vil være muligt at foretage betting på US Open-kampenes populære hovedmarkeder som for eksempel kampvinder, antal sæt, sætvinder og sæthandicap-spil. Men der vil også være Wimbledon odds på en lang række spændende undermarkeder som for eksempel antal esser i den respektive tenniskamp, antal dobbeltfejl, antal tiebreaks eller om herresingle-kampen går ud i fem sæt.

Store bookmakere som Bet365 og Unibet leverer op mod 75 forskellige oddsmarkeder på US Opens singlekampe hos herrerne og damerne. Der vil være mulighed for at foretage betting på forskellige oddsmarkeder inden for hvert sæt, hvert parti samt diverse odds specials på spillerpræstationer i kampen.

Udover prematch oddsmarkeder på US Open kampe, vil man også kunne foretage forskellige langtidsspil på bookmakernes US Open-vinderspil. Her kan du eksempelvis spille på vinderen af US Open herresingle, damesingle, herredouble, damedouble eller mixed double. 

US Open livebetting

Markedets bookmakere nøjes naturligvis ikke kun med at udbyde prematch odds på US Open kampene. Der vil være et lige så stort udbud af live odds, når de forskellige kampe går i gang.

Skal du spille på US Open?

Det kræver ikke den store videnskab at foretage et væddemål på US Open, men det kan være en større opgave at skabe de optimale rammer for din US Open betting. Der findes dog heldigvis en håndfuld gode råd, man kan følge, for at skabe de bedste og mest gunstige rammer for at øge chancerne for succes med sin tennis betting. Af de væsentligste skal nævnes:

  • Sæt dig grundigt ind i de respektive tenniskampe ved eventuelt løbende at læse op på nyheder om spillerne. Sørg også for at se så mange kampe som overhovedet muligt, da dette er den bedste vej til at danne sig et solidt indblik i de forskellige spillere samt deres styrker og svagheder.
  • Benyt Betxperts eksperttips og kampanalyser. Hvis ikke som decideret grundlag for et væddemål, så eventuelt som sparring eller ekstra info til din egen viden og analyse. Læs også gerne BetXperts brugertips, da der også her kan gemme sig fantastisk info og viden fra nogle af vores tenniskyndige brugere.
  • Hold dig til singlevæddemål i US Open, hvis du vil øge dine chancer for gevinster. Jo flere tennisvæddemål, du føjer til din spillekupon, desto mindre sandsynlighed er der for, at du rammer plet.
  • Læg eventuelt et budget før US Open starter. Det er vigtigt, at man kun spiller for penge, man kan tåle at tabe. Læg derfor et fast beløb til side, som kan fungere som din bankroll under US Open-turneringen. Vig ikke fra denne aftale med dig selv.
  • Hold flere pauser i løbet af dagen, hvis du sidder klinet til skærmen og ser tennis fra middag til aften. Det gør altid godt at få frisk luft og slippe din betting, så du eventuelt kan vende tilbage med lidt friskere øjne.

FAQ om US Open

Her vil vi tage et par hurtige spørgsmål og svar om US Open:

Hvor kan jeg spille på US Open?

Hos Betxpert kan du finde de bookmakere, hvor du kan spille på US Open. 

Hvor finder jeg odds på turneringsvindere ved US Open?

Betxpert har odds på de bookmakere vinderspil for både mænd og kvinder.

Hvem er favorit ved US Open (herrerne)?

Novak Djokovic er favorit til at vinde US Open i 2024.

Hvem er favorit ved US Open (kvinderne)?

På kvindesiden er det polske Iga Świątek, som løber med favoritværdigheden i 2024.

Hvilket underlag spiller de på ved US Open?

Der spilles på hard court ved US Open. Der er forskellige versioner af hard court og ved US Open er det et Laykold underlag, der er relativt hurtigt. 

Kommentarer

Feedback