Afgørelsens time i vores US Open Fantasy konkurrence trak ud et døgns tid indtil vejret i New York tillod mændenes finale at blive spillet mandag aften.

Her viste Nadal sig at være en for stor mundfuld for Djokovic, der havde brugt de fleste af energidepoterne mod Federer i semifinalen to dage forinden. Med sejren til Nadal, faldt de sidste brikker på plads i de to dele af vores store Fantasy konkurrence; tip-delen og hold-delen.

Brugeren "Molli" lagde an til en vældig slutspurt via et fremragende sat fantasy-hold, men det viste sig lige netop ikke at være nok til at vippe den førende mand i tips-konkurrencen, "Tennisbetter", af pinden i den samlede stilling.

Dermed kan "Tennisbetter" af både navn og gedigen udførelse, gøre klar til at pakke kufferten om et par måneder, når han sammen med en ledsager drager til London for at overvære mændenes sæsonfinale i O2 Arena. En tur der er sponsoreret af Betfair* og arrangeret af Bøjgaard Travel.

Vi - BetXpert, Betfair* og konkurrencens administrator Agassi In Honor - ønsker alle vinderne af årets US Open Fantasy dyst tillykke:

1. PRÆMIE (Rejse for 2 personer til ATP Finale i London) - Tennisbetter

2. PRÆMIE (2.000 kr på Betfair-konto) - Molli

3. PRÆMIE (1.500 kr. på Betfair-konto) - Speedy Gonzalez

4. PRÆMIE (1.000 kr. på Betfair-konto) - kristiannielsen

5. PRÆMIE (500 kr. på Betfair-konto) - Larsaa

VINDER AF TIPS-KONKURRENCEN (500 kr. på Betfair-konto): Tennisbetter

VINDER AF HOLD-KONKURRENCEN (500 kr. på Betfair-konto): lahaje

Se den samlede slutstilling i den kombinerede konkurrence på http://www.betxpert.com/konkurrence/usopen/slutstilling

Alle vindere bliver kontaktet direkte af BetXpert via den email der er registreret på deres BetXpert profil

Vi takker alle 125 deltagere for deres store interesse for konkurrencen, og håber den har bidraget godt til spændingen undervejs ved US Open.

Vi modtager gerne input fra såvel deltagere som ikke-deltagere til hvordan vi evt. kan finpudse konceptet til en anden gang. Feedback er velkommen som kommentar til denne artikel, via email til [email protected] eller i form af en PM til brugereb Agassi In Honor.