Mandag d. 30. august starter årets sidste Grand Slam, US Open i New York, og det markerer vi med en gratis konkurrence med fede præmier.

1. præmien, som er sat i værk i samarbejde med BetXpert, Betfair* og forumbrugeren Agassi In Honor, er en tur til London i november, hvor man kan tage konen/kæresten/en ven e.l. ved hånden og gå i O2 Arena og se ATP Masters. Herudover sponsorerer Betfair* flere pengepræmier til konkurrencen, som består af to dele; en Fantasy-hold del og en tips-del.

Registrer dig inden US Open!

Først og fremmest: For at deltage i kampen om præmierne, skal man via sin BetXpert profil registrere sig til konkurrencen inden den første bold spilles ved US Open, dvs. på mandag d. 30. august 2010 kl. 17:00. Tilmeldingen sker på http://www.betxpert.com/konkurrence/usopen og er koblet sammen med den ene konkurrence-del; Fantasy-hold delen.

Fantasy-hold delen udgør den ene del af konkurrencen, og i denne skal man - forud for turneringsstart - sætte et hold af 9 ATP spillere og 9 WTA spillere. Spillerne er inddelt i kategorier, for at gøre konkurrencen mere åben. Alt efter hvor langt dine valgte spillere når under US Open, optjener de points til dit Fantasy hold.

Tjen points på daglige tips

Den anden del-konkurrence udgøres af tips til kampene under US Open. Hver dag vil BetXpert brugeren Agassi In Honor (som står bag konkurrence-konceptet, og som vil forestå den daglige administration af konkurrencen), sætte dagens kampe op på konkurrence-siden. Som deltager skal du så - inden order of play igangsættes, typisk kl. 17:00 - tage stilling til dagens kamp-udvalg.

Undervejs i konkurrencen har alle deltagere 100 enheder (virtuelle kr.) at gøre godt med, og under de 14 dage US Open varer skal disse enheder fordeles på tip. Undervejs må man kun tippe de 10 af dagene, og man skal således selv vælge 4 dage hvor man sidder over. Desuden skal man altid gøre brug af 10 enheder de dage man afgiver tip. (Konkurrence-systemet er sat behjælpeligt op, så det gør opmærksom på hvis ens tip til en given dag ikke summerer til 10 enheder).

Læs alt om præmier, pointgivning for de to konkurrence-dele, eksempler på point-udregning osv. på http://www.betxpert.com/konkurrence/usopen, hvor der altså allerede nu, og frem til på mandag kl. 17:00, er åbent for registrering til konkurrencen.