Får vi en dansk triumf, når Wozniacki står overfor verdensetteren Serena Williams i US Open-finalen? Se oddsene og freebet-tilbud til kampen.

Caroline Wozniacki ser ud til at have ramt topformen ved årets US Open-turnering, og den danske tennis-stjerne står nu overfor en svær finalekamp mod Serena Williams, der har hentet US Open-trofæet i de seneste to år.

Først var Wozniacki dog igennem en dramatisk semifinale mod kineseren Peng Shuai, der måtte trække i andet sæt med kramper.

Den stærke Serena Williams var ganske suveræn i semifinalen mod russiske Ekaterina Makarova, og mangler nu kun at besejre vores egen Caroline i finalen for at kunne score et hattrick i den amerikanske Grand Slam-turnering i New York.

Serena er storfavorit, men vi krydser fingre og håber på at Caroline kan levere en finale-sensation på Arthur Ashe Stadium.

Søndag 7. september kl. 18:00

Serena Williams Caroline Wozniacki
1,22 5,50
Betsafe
Scandic Bookmakers

Freebet hos NordicBet* hvis Wozniacki vinder US Open

Du kan få et 50 kroners freebet hos Nordicbet*, hvis Caroline tager fusen på Serena og snupper US Open-sejren.


Sådan gør du

  • Sæt et bet for 100 kr eller mere på finalekampen mellem Williams-Wozniacki.
  • Hvis Wozniacki vinder finalen, får du et freebet på 50 kr.

Tilbuddets regler og vilkår hos NordicBet*

1. For at kunne modtage dit 50 kr. freebet, skal du spille mindst 100 kr. i et samlet væddemål (ikke en kombination af flere væddemål, der i alt giver 100 kr.) på enten kvindernes semifinaler eller finale ved US Open i tennis.
2. Der kan modtages et freebet pr. kunde, selvom en kunde spiller mere end et væddemål til 100 kr.
3. Dit freebet kan benyttes til at spille på lige det du har lyst til.
4. Dette tilbud gælder alle NordicBet* kunder fra Danmark.
5. Midler som benyttes til at indgå væddemål i forbindelse med denne promotion, skal være kundens egne penge, og må ikke være bonuspenge.
6. Generelle vilkår og betingelser er gældende.