I aften er Manchester United på besøg hos Stuttgart i Champions League turneringen, og det ser ud til at blive en meget svær kamp for den engelske storklub.

Stuttgart topper den tyske Bundesliga og har i de seneste kampe vist spil af høj klasse. Holdet tabte deres første kamp i Champions League turneringen mod Glasgow Rangers, og er uden tvivl opsat på revanche.

Manchester United fik en god start på turneringen med en 5-0 sejr over Panathinaikos på Old Trafford, så måske vil Fergusons tropper være tilfredse med et uafgjort resultat i Tyskland. Spørgsmålet er bare om Stuttgart har samme opfattelse!

Hos den internationale spillebørs Betfair* kan man i øjeblikket få odds 4,20 på en hjemmesejr og odds 3,65 på uafgjort. En sejr til Manchester United tilbagebetaler odds 2,02.

Som så mange af de andre sportsbegivenheder Betfair* dækker, kan du spille på kampen mellem Stuttgart og Manchester United helt indtil sidste dommerfløjt. Det betyder at hvis du efter kampen er gået i gang syntes at kunne se en indikation af kampens udfald, måske bliver en nøglespiller skadet eller et af holdene virker til at have en off day, så har du mulighed for at placere nye væddemål.