PSG har vist interesse for formstærke Christian Eriksen, men skifter han London ud med Paris i vinterens transfervindue? Unibet* er ude med odds.

Christian Eriksen viser igen i denne sæson, at han er en af de bærende kræfter for Tottenham, og specielt på det seneste har han virket meget formstærk. Han scorede det udlignende mål i weekenden mod Everton og var i runden forinden på pletten til allersidst, hvor han afgjorde kampen og sikrede Tottenham en 2-1 sejr over Hull.

Danskeren er dermed i gang med at fortsætte de gode takter fra sin Spurs-debutsæson i 2013/14, hvor det blev til 12 mål og 16 assists i 41 kampe. I år har Eriksen 5 mål og 0 assists i 15 kampe for Tottenham.

Interesse fra PSG

Dette har man også bemærket i Frankrig, hvor PSG-træner Laurent Blanc har fået øjnene op for den unge dansker. Til L’Equipe udtaler Blanc: ”Jeg mener, at han er noget af det bedste, Ajax-skolen har leveret i flere år. Han har udviklet sig endnu mere i Premier League, hvor man tydeligt kan se hans stærke kompetencer”.

Blanc udtaler yderligere, at der er interesse for danskeren: ”Han er en ønskespiller, fordi han stadig er ung og kan udvikle sig mere. Hvis muligheden opstår, er han interessant for os”.

Hos Unibet* er man gået så langt, at man udbyder odds på, at Christian Eriksen skifter til PSG i vinterens transfervindue, som du kan se her.

Vinterens transfervindue

JaNej
Christian Eriksen skifter til PSG 2,75
Unibet
1,40
Unibet

Vil Christian Eriksen kunne gøre sig gældende i fransk fodbold og en storklub som PSG, hvor han i så fald vil skulle blive sammen med superstjernen Zlatan Ibrahimovic?