Unibet* har odds på Golden Globe Awards 2012 (søndag 15. januar) med den kontroversielle komiker Ricky Gervais som vært for anden gang i træk.

Sidste år fik Golden Globe Awards mere opmærksomhed end Oscar-uddelingen. Årsagen var enkel: Værten, den britiske komiker Ricky Gervais, svinede halvdelen af Hollywood i en sådan grad, at de fleste tvivlede på at han nogensinde ville blive inviteret på landsdækkende amerikansk tv igen.

Men al omtale synes at være god omtale, så minsandten om ikke Gervais igen er blevet bedt om at være vært. ”Forventningerne til, hvad Gervais mon vil finde på, overstiger jo næsten prisuddelingen i sig selv,” siger pressechef Per Marxen fra Unibet*. ”Og i Hollywood spekuleres der allerede kraftigt i, hvem der kommer til at befinde sig foran Gervais’ komiske sigtekorn. Ashton Kutcher kunne nok være et oplagt valg i år.”

Den franske instruktør Michel Hazanavicius har med filmen ”The Artist” taget Hollywood med storm og til odds 1,45 er filmen storfavorit til at vinde kategorien for Bedste Film. ”Hypen omkring The Artist er enorm og det ville bestemt ikke undre, hvis den ender med at snuppe prisen i alle 5 kategorier hvori den er nomineret.”

Viggo Mortensen er nomineret som bedste birolle (odds 20,00) i filmen A Dangerous Method, men i den kategori har Unibet* veteranen Christopher Plummer (odds 1,20) som favorit.

Meryl Street er storfavorit til at tage prisen som bedste skuespillerinde (odds, 1,50) i rollen som Margaret Thatcher i Iron Lady. Det er Streeps Golden Globe-nominering nummer 26 – hun har vundet syv gange tidligere.

I kategorien Bedste Skuespiller, kan der komme ikke så lidt sjov ud af, at de to favoritter George Clooney (odds 1,55) og Brad Pitt (odds 4,50) er private venner – og kendt for at tage tykt gas på hinanden.

Den tætteste kategori er prisen for bedste animationsfilm, hvor Pixar slås med Steven Spielberg: Cars 2 (odds 2,15) var den sidste film, der blev produceret mens Steve Jobs stadig var i live, mens Tintins Eventyr (odds 2,50) er Spielsbergs første animationsfilm.

Unibet* har odds på alle 25 Golden Globe-kategorier:

Unibet* - Odds - Underholdning & Politik - Globalt - Tildelinger & Priser