Denne optakt byder på odds på Ukraine – England samt trupnyt og bud på startopstillinger.

I denne optakt til Ukraine – England får du et overblik over markedets bedste odds på EM-kvartfinalen. Ukraine, der var i gruppe med Holland, Nordmakedonien og Østrig, er en smule overraskende at finde i denne EM 2020-kvartfinale. Spørgsmålet er, om de kan overraske mod bookmakernes øjeblikkelige EM-favoritter fra England?

Foruden de bedste odds får du også seneste trupnyt og bud på startopstillinger til Ukraine – England i denne optakt.

Odds på Ukraine – England: Lever Southgates hold op til favoritværdigheden?

Herunder har BetXpert oplistet markedets bedste odds på Ukraine – England. Kampen spilles lørdag klokken 18.00 og kan følges på TV3+ og Viaplay.

Odds på Ukraine - England (1X2) Højeste odds Bookmaker
Ukraine 10,00
Uafgjort 4,75
England 1,41
Asian handicap-odds til Ukraine - England Højeste odds Bookmaker
Ukraine (+1,5 Asian) 1,71
Over/under-odds til Ukraine - England Højeste odds Bookmaker
Over 1,5 mål 1,37
Under 1,5 mål* 3,40
Over 3,5 mål 3,70
Under 3,5 mål 1,30

Begge hold scorer-odds til Ukraine - England Højeste odds Bookmaker
Nej 1,59
Hvem kommer i semifinalen (Ukraine - England)? Højeste odds Bookmaker
Ukraine 5,50
England 1,20
Målscorerodds (Ukraine) Højeste odds Bookmaker
Andriy Yarmolenko scorer 6,50
Mykola Shaparenko scorer 13,00
Taras Stepanenko scorer 25,00
Oleksandr Zinchenko scorer 15,00
Artem Dovbyk scorer 8,00
Målscorerodds (England) Højeste odds Bookmaker
Harry Kane scorer 2,05
Jack Grealish scorer 4,20
Bukayo Saka scorer 4,35
Kalvin Phillips scorer 10,00
Kieran Tripper scorer 10,00
Harry Maguire scorer 10,00
John Stones scorer 10,00

OBS: Odds er fra torsdag den 1. juli klokken XXXX 
*Gå til "Mål" og find oddset under "Antal mål - Ekstra". Oddset for under 1,5 mål i Asian-oddsene er kun i 3,10. 

Bookmakernes Ukraine – England odds taler sit tydelige sprog: England skal være store favoritter her. Således er bedste betaling på ”Three Lions” lige nu odds 1.41 hos Cashpoint*. Alt imens får du høje odds 10,00 på en ukrainsk overraskelse hos LeoVegas*. Hvis du tror, at kampen ender uden en vinder efter de første 90 minutter, får du lige nu odds 4,75 på krydset hos Unibet*.

Ukraine – én sejr i fire kampe

Er Ukraine mon ved at lave samme nummer, som Portugal gjorde det i 2016? Her vandt Cristiano Ronaldo og kompagni nemlig EM, selvom de kun vandt én kamp i ordinær spilletid. Wales blev nedlagt med 2-0 i semifinalen, mens alle andre kampe med Portugal endte uafgjort i ordinær spilletid. 

Ukraine kan endnu nå at lave et lignende nummer. De tabte med 2-3 mod Holland, vandt 2-1 over Nordmakedonien, tabte med 0-1 mod Østrig og spillede senest 1-1 i ordinær tid mod Sverige i ottendedelsfinalen. 

Svenskerne fik smidt Marcus Danielon ud i den forlængede spilletid, og det udnyttede den tidligere FC Midtjylland- og SønderjyskE-spiller Artem Dovbyk til at score det afgørende mål, to minutter inden den stod på straffesparkskonkurrence. 

Holdets velsagtens tre største stjerner er venstrebacken Oleksandr Zinchenko fra Manchester City samt angriberne Roman Yaremchuk og Andriy Yarmolenko fra henholdsvis Gent og West Ham. De har da også alle sammen gjort sig positivt opmærksomme i det offensive. De to angribere har hver især scoret to gange og assisteret ved en enkelt lejlighed. Zinchenko, der bruges i en mere offensiv rolle på landsholdet, står noteret for en assist og et mål under EM.

Ergo har nogle af holdets største stjerner allerede vist fanen under slutrunden, og det bliver også nødvendigt, at de fortsætter med det her mod England. Ellers må det formodes, at briterne er for stærke og snupper billetten til semifinalen mod Danmark eller Tjekkiet. 

Ukraine har en lang og sej kamp i benene, hvilket selvfølgelig ikke er den mest optimale optakt til kampen mod England. 

England – sidste stop inden en retur til Wembley?

England har spillet hjemme på Wembley i hele gruppespillet plus ottendedelsfinalen. Nu skal de så en tur til Det Olympiske Stadion i Rom for at møde Ukraine i kvartfinalen. Skulle England klare opgaven, vender de hjem til Wembley i semifinalen og i en eventuel finale. 

Indtil videre har englænderne gjort det nødvendige hjemme på Wembley for at gå videre, men de har næppe blæst mange fans omkuld med deres spil. Det har været lidt med hiv og sving, at resultaterne er kommet i hus, og de måtte endda nøjes med 0-0 mod et ikke prangende skotsk mandskab.

I ottendedelsfinalen nedlagde man så Tyskland med 2-0 i en kamp, som tyskerne lige så vel kunne have trukket sig sejrrigt ud af. Begge hold havde store chancer både ved 0-0 og 1-0. Se eventuelt højdepunkterne fra kampen på DR.

Ikke mindst Raheem Sterling var igen tungen på vægtskålen for England, da han scorede til 1-0 mod tyskerne. Det var Manchester City-spillerens tredje mål, efter at han blev matchvinder i Englands 1-0-sejre over Kroatien og Tjekkiet. 

Lige så nævneværdigt er det, at Harry Kane endelig fik scoret sit første EM-mål nogensinde. Skarpretteren var også med i 2016, men altså uden at få nettet til at blafre. Nu har Tottenham-angriberen endelig fået hul på bylden, hvilket kan blive altafgørende for Englands chancer for at vinde turneringen. It’s coming home?

Trupnyt og startopstillinger til Ukraine – England

Her i optakten får du også seneste trupnyt og bud på startopstillinger til Ukraine – England. 

Ukraine
Ukraine må undvære angriberen Artem Besedin (indskiftet i de seneste tre kampe) og forsvarsspilleren Denys Popov (ikke spillet under EM endnu). 

Herudover er offensivspilleren Oleksandr Zubkov (startede inde i den første kamp, men har ikke spillet siden) tvivlsom. Det er angrebsstjernen Andriy Yarmolenko også. 

Bud på Ukraines startopstilling mod England (3-5-2):
Buschan; Matvienko, Kryvtsov, Zabarnyi; Zinchenko, Sydorchuk, Stepanenko, Shaparenko, Karavaev; Yaremchuk, Yarmolenko

England
Gareth Southgate må fortsat undvære målmand Dean Henderson, samtidig med at midtbanemand Declan Rice og forsvarsspilleren Kieran Trippier er tvivlsomme. 

Bud på Englands startopstilling mod Ukraine (3-4-3):
Pickford; Maguire, Stones, Walker; Shaw, Rice, Phillips, Trippier; Sterling, Kane, Saka/Grealish