Vi er lidt stakåndede i dag, men det er såmænd fordi vi er meget tæt på klimaks i den første månedskonkurrence i OddsXpert, hvor i dag er sidste udkald for at hente de førende og vinde én af de 3 præmier. Mens vi venter på forløsningen, kan vi uddele præmier til ugevinderne af henholdsvis OddsXpert og forum-konkurrencen. I sidstnævnte skal der i øvrigt også kåres 5 måneds-præmievindere.


Ugens OddsXpert

Hvor forrige uges OddsXpert kom bagfra og vandt med en gevaldig slutspurt med en søndags-sensation i Livorno, tog OddsXperten i uge 4 en noget anderledes vej. Efter at have undladt at tippe mandag, bragede "rasmus303" ind i førerfeltet tirsdag med odds 5,0 for krydset mellem Västra Frölunda og Djurgården - og derefter cruisede han sejren hjem nogenlunde stille og roligt. Lørdag fik han odds 1,4 for Uniteds sejr over Middlesbrough, og søndag hoppede han igen helt over. Heldigvis for ham var der ingen sensationer denne gang. Dagens højeste odds kom i Hertha Berlin-Bayen München, hvor krydset gav 3,25 - nok til at give "ritter" en andenplads med 7,4 point, men altså ikke tilstrækkeligt til at overhale rasmus303, der sluttede på 7,95.

Som ugens OddsXpert får rasmus303 500 kroner indsat på en konto hos Sportingbet. Hver søndag kåres endnu en ugevinder, og en ny ugekonkurrence går i gang hver mandag, således også i dag.


Månedens OddsXperter

Når hver måned er omme, uddeles præmier til de 3 bedste - på henholdsvis 1500, 1000 og 500 kroner. Som bekendt er januar måned omme meget snart - ved midnat, faktisk. Så i dag er sidste udkald, hvis man vil have del i januar-præmierne. Lige nu ser stillingen sådan ud:

1. Kabejo 13,32
2. whist-kongen 12,55
3. jdrengsgaard 12,00

I morgen starter endnu en måned - og endnu en månedskonkurrence i OddsXpert. Gå ind på http://www.betxpert.com/oddsxpert/ og afgiv dit tip. Det handler om dygtighed - og om mod...

Konkurrencen er gratis og ganske enkel - hver dag kan du på ovennævnte side finde mellem én og tre udvalgte kampe fra sportens verden med odds fra Sportingbet. Ud fra dagens udvalg, skal du tage stilling til om du vil satse på udfaldet af én af kampene eller ej. Som i det virkelige liv bestemmer du altså hver dag helt selv om du tør tage chancen eller ej... Et afgivet tip koster eet point - men til gengæld er der jo chancen for at få flere igen.

I alt er 593 deltagere er nu med i OddsXpert.


Forum-konkurrence

I vores ugentlige forum-konkurrence har vi udtrukket vinderen for uge 4: rsmadsen.

rsmadsen vinder 200 DKK indsat på sin spillekonto hos vores forum-sponsor Betandwin, som hver uge stiller dette beløb på højkant til lodtrækning blandt alle forumbrugere med konstruktive indlæg i mindst 3 tråde i forum i løbet af ugen.

Vi ønsker tillykke til rsmadsen - som vil blive kontaktet direkte af os vedr. præmiens udbetaling.

Ved udgangen af hver måned uddeler vi og Betandwin endvidere 5 x 300 DKK til de 5 forum-brugere som i løbet af måneden har bidraget med konstruktive indlæg i flest debat-tråde i BetXpert.com forum. Ved lighed mellem flere brugere vil det være det totale antal indlæg i løbet af måneden der bestemmer fordelingen af indlæg. Månedsresultatet offentliggøres i forum den første hverdag i måneden.

De 5 vindere af januar måneds forum-konkurrence vil blive udråbt i morgen!