Efter et super resultat i Grækenland er OB igen inde i den europæiske fodboldvarme. Det er derfor et hold med stor selvtillid og tro på egneevner, som søndag tager imod Brøndby. Alt andet kan dog siges om Henrik Jensen og BIF.

Efter en dårlig sæson opstart med skuffende resultater i træningskampe var tendenserne fine mod AaB, men mod et super kollektiv i form af AC Horsens, blev BIFs svagheder for alvor synliggjort.

Så mens Henrik Clausen og OB drømmer om Champions League og besøg af Arsenal, er der krisesnak og trænerfyring på dagsordenen, når man læser formiddagsaviser omkring BIF. Vi hos Nordicbet* tror dog Per Bjerregaad og BIFs ledelse forsætter med at tro på den linie de har lagt, og ser fortsat Henrik Jensen som træner mandag formiddag uanset søndagens resultat.

Skulle du tro de har fået nok, så har du muligheden for at tjene en skiling på BIFs fortsatte nedtur. I skrivende stund ligger følgende odds ude på Henrik Jensens fortsatte fremtid I BIF:

Er Henrik Jensen officielt fyret I BIF onsdag d. 10/8 kl 12.00

 Ja - 10.00

Nej - 1.01

I Odense tror de på festen fortsætter, og den fine velkomst, de fik efter hjemkomsten fra Athen, vil også være tilstede søndag eftermiddag. DMI har som så ofte før lavet en helgardering med sol, regn og skyer, men uanset hvordan vejret skulle blive, så er fynboerne på plads og hepper deres stribede idoler frem.

Vi har krydret deres motivation op med et odds på hvor mange tilskuere, der møder op til kampen. Total antallet er sat til 11.999 og så er det ellers bare at oprette facebook sider og telefon kæder for at få samlet folk. NordicBet* tror på der bliver gang i den på TREFOR Park og har "over" som favorit:

Samlet antal tilskuere til OB-Brøndby

11.999 eller under - 2.05

12.000 eller flere - 1.68

Alle odds på Ugens Kamp kan findes hos NordicBet*.