Sponsoreret indhold fra NordicBet

Fire mål i tre kampe har bragt FC Nordsjællands seneste stjerneskud Uffe Bech på toppen af Superligaens topscorerliste. Med en fornem start på sæsonen har den lille kantspiller ifølge NordicBet* bevist, at han er klar til landsholdet.

Sidste sæson blev i høj grad ødelagt af skader for Uffe Bech, som først i slutningen af foråret fik kontinuerlig spilletid hos FC Nordsjælland.

I denne er han så til gengæld startet som lyn og torden og har stort set egenhændigt skaffet to sejre mod henholdsvis FC Vestsjælland og senest Esbjerg. Med fart og mål i støvlerne ligner Uffe Bech dermed en varm kandidat til Morten Olsens kommende trup, der skal spille to
landskampe i starten af september. Modtager FCN-profilen det ventede opkald fra landstræneren, er der blot odds 1,80 at hente hos NordicBet*.

"Landsholdet savner i den grad spillere med mål i støvlerne, og da Nicklas Bendtner og Simon Makienok allerede er meldt ude til næste måneds landskampe, virker det mere end oplagt at se nærmere på Uffe Bech. Han er teknisk utroligt velfunderet, har masser af speed og et
godt blik for spillet, så på den måde passer han perfekt ind i Morten Olsens filosofi. Desuden er han lidt mere direkte og målfarlig end flere af de andre offensive landsholdsspillere, så fortsætter han den gode form i de næste par Superliga-kampe, så kan det meget vel ende med en landsholdsdebut om en måneds tid," siger NordicBets oddssætter Tonni Munk Jensen.

Danmark spiller venskabskamp mod Tyrkiet den 3. september, inden det fire dage senere går løs mod Armenien i den første EM-kvalifikationskamp.

 Udtages Uffe Bech til landskampene mod Tyrkiet og Armenien?

Nordicbet* odds
Ja 1,80
Nej 1,90


Find spillet på Nordicbet* under Odds - Fodbold - Danmark - Specialspil