I den forgangne uge oplevede Danmark endeligt succes i de europæiske fodboldturneringer, med imponerende sejre til både FCK og OB. Begge sejre var overraskelser af de større, og de dertil hørende høje odds fik derfor stor betydning for udfaldet af ugens OddsXpert konkurrence. Mange havde satset på dansk succes, og der var derfor rift om førstepladsen da vi nåede til de afgørende dage i weekenden. Først over målstregen var "pylle29" med rigtige tip på det uafgjorte resultat mellem FC Nordsjælland og AaB, fulgt op af FCKs sejr over Brøndby i søndagens sene SAS-liga kamp.

Dermed tegnes en ny tendens i OddsXpert-konkurrencerne, hvor det for anden uge i træk er en kvinde der løber med top-placeringen! Taget i betragtning af, at hunkønnet er en minoritet blandt brugerne her på BetXpert, må det siges at være en ret imponerende dominans.

For sejren belønnes "pylle29" med 500 DKK indsat på en Sportingbet konto!

Idag, mandag, lyder startskuddet for en ny ugekonkurrence. Og det er med at være med fra første fløjt hvis man agter at blande sig i topstriden. Du kan deltage i OddsXpert konkurrencen her:
http://www.betxpert.com/oddsxpert

Deltagelse er gratis - og simpel. Hver dag kan du på ovennævnte side finde mellem én og tre udvalgte kampe fra sportens verden med odds fra Sportingbet. Ud fra dagens udvalg, skal du tage stilling til om du vil satse på udfaldet af én af kampene eller ej. Som i det virkelige liv bestemmer du altså hver dag helt selv om du tør tage chancen eller ej... Et afgivet tip koster eet point - men til gengæld er der jo chancen for at få flere igen.