Sponsoreret indhold fra NordicBet

Silkeborg har stadig årets første sejr i Superligaen til gode, og udsigterne til overlevelse i den bedste række ser meget dystre ud. Bookmakeren NordicBet tror ikke længere på det og udbetaler nu gevinst
på Silkeborg som nedrykker.

Der er ikke meget, som har fungeret for Silkeborg i år. Holdet har endnu ikke prøvet at gå fra banen med en sejr, og med weekendens nederlag til nedrykningskonkurrenten FC Vestsjælland er sidste søm i Superliga-ligkisten nu hamret i bund. I hvert fald, hvis man spørger bookmakeren NordicBet, der nu tager konsekvensen og udbetaler gevinster til de kunder, der har spillet på Silkeborg som nedrykker. Og det på trods af, at der kun er spillet godt en tredjedel af sæsonen.

"Ret beset er Silkeborg simpelthen bare ikke gode nok til at spille i Superligaen. De mangler desperat spillere, der kan score mål, og skulle de endelig ramme en god periode, så er der stadig så langt op til hold som Sønderjyske og FC Vestsjælland, at vi simpelthen ikke kan se dem klare skærene i denne sæson," siger NordicBets oddssætter Tonni Munk Jensen og fortsætter:

"Det er meget tidligt, vi udbetaler gevinst på Superliganedrykning efter kun 12 spillerunder, men det er et udtryk for, at Silkeborgs niveau har været en klasse under de andre hold. Samtidig er det også en
konsekvens af, at de direkte konkurrenter til nedrykning også fremover vil få masser af point i en tæt Superliga. Med fire point og syv mål i 12 kampe kan vi ikke se Silkeborg i Superligaen efter denne sæson."


Inden sæsonen gav Silkeborg-nedrykning hele 2,45 gange pengene hos NordicBet.