YouSee og Viasat er blevet enige om at distribuere sportskanalen TV3 Sport 2 til 600.000 husstande…

Fra i dag bliver der masser af fodbold, håndbold, motorsport m.m. til de flere end 600.000 husstande, der abonnerer på Fuldpakken hos YouSee. Det er en realitet, efter at YouSee og Viasat efter længere tids forhandlinger er blevet enige om betingelser for at tilbyde TV 3 Sport 2 til YouSee-abonnenterne.

Med adgang til TV3 Sport 2 får fodbold-interesserede YouSee-kunder bl.a. mulighed for at se tre ugentlige kampe fra den engelske Premier League, fransk Ligue 1 og kampe fra den tyske pokal-turnening. Og de tennis-interesserede kan se frem til ca. 450 timer fra kvindernes WTA-turnering, ligesom der er ishockey fra NHL og AL-Bank Ligaen på programmet.

"Om få uger er der sæsonstart i Premier League, men også fans af tennis, badminton, motorsport, ishockey, boksning og håndbold har meget at glæde sig til i den kommende tid"

Jette Nygaard-Andersen, Viasat-direktør 

- Hos Viasat brænder vi for at give danskerne den bedste underholdning, og vores sportsdækning er i dag bredere og stærkere end nogensinde. Derfor er vi glade for at kunne byde YouSees kunder velkommen til TV3 SPORT 2. Om få uger er der sæsonstart i Premier League, men også fans af tennis, badminton, motorsport, ishockey, boksning og håndbold har meget at glæde sig til i den kommende tid, lover Viasats administrerende direktør Jette Nygaard-Andersen til onside.

 - YouSee lægger vægt på at have det bedste og mest komplette udbud af sportskanaler. TV3 Sport 2 er et godt supplement til alle de øvrige sportskanaler i vores udbud, siger direktør for YouSee, Mathias Berg.

TV3 Sport 2 indgår i Fuldpakken og distribueres kun digitalt i HD-kvalitet, dvs. man skal have et tv eller en digital boks med indbygget digitalmodtager af typen MPEG4 for at kunne se den. Det kan – afhængig af tv-modtager eller boks – være nødvendigt at genindlæse kanalerne for at få adgang til kanalen.

Ud over Fuldpakken hos YouSee er TV3 SPORT 2 tilgængelig for Viasats parabolkunder, for kunder med Viasatpakken hos TDC HomeTrio samt for kunder med Viasat Stor Danmarks-Pakke eller Sportspakken hos Waoo!. Kanalen distribueres desuden via en række af landets antenneforeninger.

Kilde: YouSee A/S og Onside.dk