Lørdag mødes Tyrkiet og England i Istanbul i en kamp der betegnes som forbudt for børn.

Vinderen af kampen kan godt booke billetter til næste års EM slutrunde i Portugal mens taberen skal ud i nervepirrende kvalifikationskampe.

Der har de seneste par dage været ballede både på og udenfor banen i den engelske lejr, hvor spillerne på et tidspunkt truede med ikke at stille op til kampen grundet udelukkelsen af Rio Ferdinand. Disse trusler er ikke faldet i specielt god jord derhjemme så hvis ikke England vinder lørdag er der virkelig lagt i kakkelovnen hos de engelske medier.

Tyrkiet er et klassemandskab som er meget stærke på hjemmebane, så måske burde træner Eriksson og hans spillere allerede nu forberede sig på "verbale øretæver".

Hos den internationale spillebørs Betfair* giver en sejr til Tyrkiet i øjeblikket odds 2,38 og uafgjort odds 3,30. En sejr til England belønnes med odds 3,45.

Som så mange af de andre sportsbegivenheder Betfair* dækker, kan du spille på kampen mellem Tyrkiet og England helt indtil sidste dommerfløjt. Det betyder at hvis du efter kampen er gået i gang syntes at kunne se en indikation af kampens udfald, måske bliver en nøglespiller skadet eller et af holdene virker til at have en off day, så har du mulighed for at placere nye væddemål.