Brugertipper Tunitis tager springet ind i BetXperts ekspertpanel hvor han skal stå med ansvaret for den engelske League 2. Se hans første eksperttips.


Det er med stor fornøjelse vi byder velkommen i ekspertpanelet til den mangeårige BetXpert-bruger Tunitis der lyder det borgerlige navn Søren Jonassen.

Som ekspert skal Søren skrive analyser og tips til League 2, den fjerdebedste engelske fodboldrække. En række han havde fint styr på som brugertipper, med stærke analyser og nydelige tal (47 tips og en tilbagebetaling på 111%).

Se hans første eksperttips findes på denne side:

Hartlepool-Shrewsbury 2: Odds 2,25 hos Bet365*

Læs tip-analysen

Morecombe-Cheltenham 2: Odds 2,80 hos Bet365*

Læs tip-analysen

Søren er 27 år og bor på Sjælland hvor han arbejder i revisionsbranchen. Vi runder af med at lade ham introducere sig selv:

Jeg er matematisk og økonomisk uddannet, hvilket nok har en afsmittende effekt på min tilgang til betting.

Jeg er nok det man vil kalde hardcore valuebetter og spiller hvor værdien er størst. Jeg har stor interesse for de "hårde facts" indenfor sport og specielt fodbold, hvilket vil sige stort set alt det materiale, man kan lave statistikker over.

Min erfaring med betting på et seriøst plan strækker sig over ca. 7-8 år, og på Betxpert har jeg leveret brugertips på et mere seriøst plan i ca. 1½ år.

Mit ekspertområde indenfor spilforslag er lavere engelsk fodbold, hvor især League Two har mit fokus, da jeg ofte synes bookmakerne virker for endimensionelle i deres oddssætning på disse kampe. Interessen for engelsk fodbold har altid været der især pga. den klassiske engelske spillestil, og jeg er imponeret over den tilgang der er til fodbold i lavere engelske rækker samt den dedikation og professionalisme der er i klubberne trods niveauet.

Jeg ser frem til at starte som ekspert på Betxpert, som jeg ser som et af de førende sites indenfor gratis spildeling og debat om betting.