Eksperterne holder tirsdagsfri, men det betyder ikke at der ikke er noget at komme efter på BetXpert i dag...

Denne sidste vintertirsdag byder ikke på nogle eksperttips, men heldigvis har vi nogle flittige brugere, der har budt ind med tips.

AL-Bank Ligaen er nået til tredje kvartfinalekamp, og selvom vores ishockey-ekspert Mike Larsen grundet tidspres og håndværkere i hjemmet ikke kan nå at byde ind til kampene, kan brugerne stadig finde analyser af kampene.

I vores brugertip-sektion har Kellogs budt ind med tips og analyser til tre af tirsdagens kvartfinaler - kun TV2 Sports kamp mellem Rødovre Mighty Bulls og AaB Ishockey er ikke dækket - og disse kan naturligvis suppleres med Mikes kvartfinale-optakt.

Midtugen byder på internationale venskabskampe, og selvom onsdag er den store dag (bl.a. med Danmark-Rusland) er der allerede tirsdag nogle lande i aktion. Brasilien møder Bosnien-Herzegovina i St. Gallen i Schweiz og her har steneren fidus til at Vedad Ibisevic kommer på tavlen.

Der spilles dog stadig fodbold i de lavere britiske rækker, og brugeren MortenRF har budt ind med et tip på kampen mellem Stevenage og Huddersfield.

Derudover er der naturligvis gang i diskussionen i forum, hvor vi bl.a. har fået startet nogle tråde om onsdagens landskampe, som vi håber at brugerne kan byde ind i:

Tyskland - Frankrig

England - Holland

Danmark - Rusland

Foruden dette står Superligaens forårspremiere for døren, og i den anledning har vi også nogle diskusisoner i gang:

Hvem står stærkest?

Bedste jydehold?

Har du kig på en kamp, så byd endelig ind i forum - husk at bruge vores Match Center til at starte tråden, så man i Match Center kan se at der er en diskussion i gang om den pågældende kamå.