Efter en flot sejr i Kroatien mod Dinamo Zagreb og en fornuftig lodtrækning, er der for alvor kommet tro på Champions League-avancement for AaB. Også hos Oddset-spillerne.

 

Således kan man hos Danske Spil* registrere, at langt størstedelen af indsatserne forud for det første opgør mod APOEL Nicosia er faldet på hjemmesejren til odds 2,35:

 

”Der er ingen tvivl om, at AaB har fået en god lodtrækning – det kan vi også se på spiltendenserne. I øjeblikket er 75% af alle indsatser sat på nordjyderne, så i modsætningen til FCK-Leverkusen er der virkelig stor tiltro til, at APOEL ikke står i vejen for dansk deltagelse i Champions League,” siger oddssætter Morten Overgaard fra Danske Spil*.

 

AaB Uafgjort APOEL
2,35 3,20 3,10
Danske Spil
Danske Spil Danske Spil

Ifølge ham er chancerne da også gode, men det bliver ikke en gentagelse af kvalifikationskampene mod Kaunas i 2008, hvor det lykkedes ålborgenserne at vinde begge opgør med 2-0:

 

”APOEL er ikke Kaunas, som AaB sikkert ekspederede ud for seks år siden. Men chancerne er dog stadig gode for det forjættede land, og vi giver dem 48% for at gå videre. AaB skal have et godt udgangspunkt i form af en sejr på hjemmebane, og selvom de lavede miraklet seneste i Zagreb, så kan de ikke forvente at gøre det samme i Cypern,” vurderer Morten Overgaard.