Træskodans eller samba? For vinderen af OddsXpert-konkurrencen i uge 26 må det være det første; "potheron" kan nemlig først og fremmest takke Hollands kvartfinalesejr over Brasilien for førstepladsen og de medfølgende 1.050 kr (der indsættes på en Sportingbet-konto).

Hollands overraskende sejr gav odds 4,3 - og sammen med fem andre pletskud i løbet af ugen (en enkelt misser torsdag) betød det at "potheron" i alt fik 9,18 point.

Nr 2 blev "JackD1234" med 8,08. Han belønnes med 450 kr, mens de 378 øvrige deltagere må prøve igen i denne uge - eller fokusere på månedskonkurrencen.

Normalt er ugepræmierne på 700 og 300 kr, men under VM har Sportingbet boostet præmiebudgettet: 50% er lagt oveni.

Vinderne får en mail fra BetXpert.


Deltag selv i kampen om 7.000 kr. - hver måned 
Husk, at også du kan få del i præmierne hos Sportingbet. Det eneste du skal gøre er at sørge for at deltage i OddsXpert-konkurrencen og holde tungen lige i munden når du placerer dine tegn. Lige nu kan du byde ind med tips til den nye ugekonkurrence (og den snart overståede maj-månedskonkurrence) på: http://www.betxpert.com/oddsxpert 

I OddsXpert konkurrencen er der hver måned 7.000 kr. på højkant, sponsoreret af Sportingbet. Og det er pærelet at være med - og helt og aldeles gratis.

Så nemt er det  
Hver dag vil der på konkurrence-siden være et udvalg på 3-5 kampe plukket fra dagens sportsbegivenheder, alle listet med odds fra Sportingbet. Ud fra kampene skal du hver dag vælge ét tip du ønsker at satse på for dagen - eller vælge at stå over. Hvert tip koster 1 point, men rammer du rigtigt, scorer du et antal point svarende til det odds du rammer.

Ugentligt uddeles en 1. præmie på 700 kr. og en 2. præmie på 300 kr., og hver måned begaves de 6 bedste deltagere med henholdsvis 1.500, 1.000, 600, 400, 300 og 200 kr. Alle præmiepenge indsættes på en Sportingbet-konto.