Hvis alt går som planlagt, nærmer vi os så småt sommerens store transfervindue. I den anledning har BetXpert kigget på, hvordan fremtiden måske kunne se ud for en række danske – og et par udenlandske – spillere. 

Sommerens transfervindue begynder i nogle lande den 11. juni, hvorefter andre lige så stille følger trop. Det betyder, at der er cirka to en halv måned til, at Europas klubber begynder at handle på kryds og på tværs af hinanden. Sådan plejer det i hvert fald at være. 

De tider, vi lever i lige nu, kan nemlig potentielt set få en indflydelse på transfervinduet. Med over to måneder til, at det går løs, er der imidlertid grund til at være forsigtig optimist med hensyn til, at vi får et nogenlunde normalt sommertransfervindue. 

Derfor har BetXpert kigget lidt på en række danske og udenlandske spilleres potentielle fremtid.

Vær opmærksom på, at vi kun har udvalgt en håndfuld af de mulige klubber hos bookmakerne. Du kan dermed selv gå ind og finde flere muligheder, hvis du har lyst. 

De bedste transferodds sommeren 2020 

Christian Gytkjærs klub per 1. september 2020 Højeste odds Bookmaker
Lech Poznań 2,00
Malmö FF 2,50
Rosenborg BK 7,50
FC København 10,00
FC Midtjylland 15,00

Oddsene er senest opdaterede torsdag den 26. marts 2020.

Spil på Gytkjærs næste klub hos Mr Green her

Den 29-årige angriber spiller p.t. i polske Lech Poznań. Her har han gjort det rigtig godt. Endda så godt, at landstræner Åge Hareide (det er han i hvert fald officielt lidt endnu) har kaldt ham ind i landsholdssamlingen på kontinuerlig basis. Da debuten på landsholdet kom i november 2016, var det dog norske Rosenborg, den blonde angriber tørnede ud for. 

Hans nuværende løn, der menes at ligge i omegnen af 300.000 kroner om måneden, kan få stor betydning for, hvor han skifter hen - hvis han da skifter. Ser man på en opgørelse over de bedst lønnede spillere i Superligaen, ville der lige nu kun være syv spillere, der tjener mere, skulle han skifte til en Superliga-klub og bevare sin polske løn.

Alle disse syv spillere er i øvrigt FC København-spillere, hvorfor ”Løverne” virker som den klart mest sandsynlige danske destination for angriberen. Hertil kommer også, at hans fysik, højde og drøjde begynder at minde en smule om en klassisk FCK-angriber. Han måler 185 centimeter, hvilket faktisk kun er én mindre end Dame N’Doye. 

Lucas Andersen

Lucas Andersens klub per 1. september 2020 Højeste odds Bookmaker
AaB 1,28
FC København 4,00
TSG Hoffenheim 7,50
Borussia Mönchengladbach 15,00
Anderlecht 18,00

Oddsene er senest opdaterede torsdag den 26. marts 2020.

Spil på L. Andersens næste klub hos Unibet her

Det føles næsten som en evighed siden, at Lucas Andersen skiftede fra AaB til Ajax Amsterdam. Og det er det da næsten også. Man skal bare have med, at offensivspilleren var purung dengang, og han er derfor kun 25 år i dag. Dermed er det slet ikke for sent at slå igennem i det store udland. 

I dag er spilleren tilbage i byen, der danner rammerne om den poplære Jomfru Ane Gade. Her blomstrer talentet for alvor igen, og det ventes, at de bolsjestribede på et tidspunkt vil score en stor økonomisk gevinst på spilleren. 

Det er imidlertid ikke udlandet, der lige nu er favorit til at overtage den teknisk dygtige spillers evner. Der har før været rygter ude om, at Ståle Solbakken og FC København skulle være yderst interesserede, og tror man på bookmakernes odds, er det københavnerne, der har de bedste chancer for at blive AaB-anførerens næste klub. 

Der er dog også ting, der taler imod et FC København-skifte. Hovedstadsholdet har i forvejen en række dygtige og dyre profiler på Lucas Andersens to foretrukne positioner, den offensive midtbane og venstre wing. For at få plads til AaB-manden skulle man ofre en af de to profiler Viktor Fischer eller Rasmus Falk. Eller den dyrt indkøbte spanier Pep Biel. 

Mathias "Zanka" Jørgensen

Mathias ”Zanka” Jørgensens klub per 1. september 2020 Højeste odds Bookmaker
Fenerbahçe 1,85
Fortuna Düsseldorf 2,75
FC København 4,50
Anderlecht 15,00
Club Brügge 18,00

Oddsene er senest opdaterede torsdag den 26. marts 2020.

Spil på Zanka næste klub hos Unibet her

Landsholdsspilleren er inde i det, man må formode er en lidt frustrerende periode på klubplan. Han startede ud som fast mand i Fenerbahçe, men røg lige pludselig på bænken. Derfor skiftede han på et lejeophold til den tyske Bundesliga-klub Fortuna Düsseldorf. Her er han imidlertid heller ikke fast mand. Derfor kunne det muligvis godt ligne en retur til Tyrkiet, når lejekontrakten rinder ud 30. juni. 

Spørgsmålet er i så fald, om han ender med at blive i Fenerbahçe, hvor han formentlig får en attraktiv løn, eller om han agter at skifte klub for at få mere spilletid. 

Det er almen kendt, at ”Zanka” er FC København-mand, men han er trods alt kun 29 år. Det kan derfor godt virke til at være en postomgang for tidligt, at vi skal forvente at se ham i den hvide trøje igen. Eller hvad?

Pione Sisto

Pione Sistos klub per 1. september 2020 Højeste odds Bookmaker
Celta Vigo 1,62
Tigres 3,50
CD Alavés 4,00
FC Midtjylland 8,00
Brøndby IF 18,00

Oddsene er senest opdaterede torsdag den 26. marts 2020.

Spil på P. Sistos næste klub hos LeoVegas her

Da Pione Sisto i juli 2016 skiftede fra FC Midtjylland til Celta Vigo, var han Superligaens måske hotteste spiller. Han var blevet udnævnt som Årets Spiller i 2013/2014-sæsonen, og han var tilmed en stærk drivkraft bag ”Ulvenes” mesterskabssæson i 2014/2015. 

Det store talent og de hurtige fødder har i perioder givet ham en fast plads i startopstillingen hos Celta Vigo. Historien om Pione Sistos spanske ophold har dog været, at han har været lidt ind og ud af holdet. 

Næstefter Celta Vigo er mexicanske Tigres den klub, som giver det mindste odds for offensivspillerens næste destination. Det kan lyde skørt og utraditionelt i manges ører, men mexicanerne har faktisk meldt ud, at de kigger på eks-landsholdsspilleren

Skulle spilleren med de sydsudanske forældre være villig til en stor lønnedgang, er det vel ikke helt utopi at tænke i et comeback i FC Midtjylland-trøjen. Sisto er kun 25 år, og derfor ville en tilbagevenden til Superligaen i et år eller halvandet måske ikke være så dumt for at få gang i karrieren igen. 

Mohamed Daramy

Mohamed Daramys klub per 1. september 2020 Højeste odds Bookmaker
FC København 1,72
RB Leipzig 2,50
Celtic 5,00
Ajax Amsterdam 12,00
Borussia Dortmund 15,00

Oddsene er senest opdaterede torsdag den 26. marts 2020.

Spil på M. Daramys næste klub hos Mr Green her

Vi skal kun tilbage til januar i år for at finde den 18-åriges kontraktforlængelse med FC København. Derfor virker det umiddelbart meget usandsynligt, at han pludselig skulle få lyst til at skifte klub. 

Af en 18-årig spiller at være – og taget i betragtning, at han spiller for Danmarks største klub – har han da også fået pænt med spilletid i indeværende sæson. 17 gange har han optrådt i Superligaen og fem gange i Europa League. Ganske vist mest som indskifter, bevares. 

Der kan selvfølgelig ske det, at klubber som for eksempel RB Leipzig eller Ajax Amsterdam, der begge er kendte for at være gode til at udvikle unge spillere, kan lægge et bud på bordet, som hverken FCK eller Daramy kan takke nej til. 

Gareth Bale

Gareth Bales klub per 1. september 2020 Højeste odds Bookmaker
Manchester City 3,00
Tottenham 5,00
Manchester United 10,00
Chelsea 17,00
LA Galaxy 17,00

Oddsene er senest opdaterede torsdag den 26. marts 2020.

Spil på G. Bales næste klub hos Nordicbet her

Den walisiske hurtigløber har haft en alt andet end problemfri tid i Real Madrid. Ikke mindst derfor har der fra tid til anden floreret rygter om, at spanierne skulle være parate til at lade ham gå gratis. Dette for at slippe for at betale hans enorme løn og samtidig gøre plads til nye kræfter på holdet. 

Gennem årene har særligt Manchester United været nævnt som en potentiel arvtager, og ”De Røde Djævle” er ifølge bookmakerne også favoritter til at overtage den målfarlige spillers kvaliteter. Dét i hvert fald hos Unibet*, der kun giver odds 2,50 på Old Trafford som næste destination. Her må NordicBet* med odds 10,00 siges at stikke noget ud. Manchester United er ifølge Unibet* dog kun et mulehår foran bysbørnene fra Manchester City, der giver odds 3,00. 

Gareth Bales tidligere klub Tottenham kunne godt bruge ham, men spørgsmålet er, om de kan og vil være med på spillerens lønniveau. Skal vi se Bale i en Tottenham-trøje i denne omgang, skal det formentlig være, hvis hans hjerte banker meget hårdt for klubben … og at han er klar til en betragtelig lønnedgang. 

Paul Pogba

Paul Pogbas klub per 1. september 2020 Højeste odds Bookmaker
Manchester United 1,30
Juventus 5,00
Real Madrid 4,00
FC Barcelona 13,00

Oddsene er senest opdaterede torsdag den 26. marts 2020.

Spil på Paul Pogbas næste klub hos Betfair her

Den dyre franskmand har ligesom Gareth Bale også være rygtet væk fra sin klub af flere omgange. Her har ikke mindst hans tidligere klub Juventus været nævnt flere gange. Sidste sommer var det dog primært Real Madrid, som rygterne koncentrerede sig om. 

De pengestærke franskmænd fra Paris Saint-Germain har naturligvis, fristes man til at sige, også været nævnt som en bejler. Skal man tro bookmakerne, er der dog lige nu størst chancer for, at spilleren med de skiftende hårfarver bliver i Manchester United i denne omgang.

BetXpert gør opmærksom på, at tidens omstændigheder potentielt set kan forårsage, at sommertransfervinduet ikke forløber som oprindeligt planlagt. Dette kan i teorien få indflydelse på, hvor de forskellige spillere er på kontrakt per 1. september 2020. 

Indtil videre er der dog ingen meldinger om, at vinduet vil blive hverken rykket eller annulleret.