Der er lagt op til to store brag når England og Wales samt Tyskland og Polen tørner sammen på denne torsdag. Samtidig skal Ukraine forsøge at indfri favoritværdigheden mod Nordirland.

Det er en ny dag, og der er atter nye kampe på programmet ved EM-slutrunden i Frankrig.

Turneringen er nu nået til gruppekampenes anden runde, hvor det begynder at spidse til for nogle af de hold, der gik fra banen som tabere i første runde.

Torsdagens kampe byder på nabolandsopgør mellem England – Wales og Tyskland – Polen. Leverer de to store fodboldnationer op til favoritværdigheden, eller kan Wales og Polen overraske?

Kl. 15: England - Wales (TV2)

England spillede en flot førsterunde kamp mod Rusland og skabte nok chancer til at få sejren. Desværre for englænderne manglede skarpheden, og Rusland udlignede i overtiden. Wales med Gareth Bale i spidsen tog en flot sejr i første kamp mod Slovakiet. Kan de fortsætte de gode takter?

Jens Bøye har kigget nærmere på kampen, dog uden at finde værdi på opgøret. Bliv klogere på opgøret via ovenstående link.

  

Kl. 18: Ukraine - Nordirland (DR1)
Ukraine havde det svært mod Tyskland i første runde, men skabte flere store chancer og kunne gode have fået noget med fra kampen. Nordirland forsvarede sig godt i første halvleg mod Polen, mens man offensivt ikke havde det store at byde ind med. To hold der meget gerne skal bruge en sejr med tanke på videre avancement.

Søren Jonassen har kigget nærmere på kampen. Se hans info-analyse af opgøret via ovenstående link.

 

Kl. 21: Tyskland - Polen (TV2) 

To lande der kom godt fra start i første kamp. Tyskland leverede en god præstation men så ikke helt dirkefrie ud defensivt. Polen fik en god sejr i en svær kamp mod meget defensivt indstillede Nordirland. Søren Jonassen har set nærmere på dette opgør og ser værdi i uafgjort. Herunder ses nogle af de vigtigste argumenter:

  • Begge hold vandt i første runde og ligger lunt i forhold til videre avancement, og derfor kan der være stor fokus på at undgå nederlag.
  • Tyskland er favoritter, men mod Ukraine viste de især i 1. halvleg svaghedstegn i defensiven, og her kan Polens stærke offensiv måske straffe dem.
  • Der har i slutrunden indtil nu været en tendens til, at holdene har trukket en smule i håndbremsen, og helst ikke vil oversatse i kampene.