Midtvejs inde i sit 14 dages betting-projekt her på BetXpert er Torben N. Sørensen på ca. minus 10 units, hvilket svarer til fem procent af hans personlige rulle tabt. Ikke godt, men lørdag aften så det med minus 23 units, på daværende tidspunkt lig med 11-12 procent af hans personlige rulle, endnu værre ud. Fluktueringer kan på den korte bane være voldsomme, men som Torben skriver, er han vant til dem...

En tur i rutsjebanen. Men jeg har vænnet mig til det.

 

Én af de ting, man som seriøs gambler med en stor omsætning hurtigt bliver vant til, er at leve med fluktueringer. Det ville være rart, hvis éns betting var en rolig gang kupon-klipning, hvor man stille og roligt kunne se sin rulle vokse sig en lille smule større uge for uge.

 

Men det kan man godt glemme alt om, sådan er betting ikke, og skal man ikke entertaine risikoen for hjerteanfald eller tidlig alderdom, så må man hellere først som sidst gøre sig klart, at man simpelthen er nødt til at være kold i rø... over fluktueringer. Det er på den lange bane, det tæller, og intet andet.

Nu ville jeg så afgjort have foretrukket at være lagt fra land i dette to ugers betting-projekt her på BetXpert i flyvende stil med overskud og gjaldende fanfarer. Men sådan skulle det ikke være, decideret tværtimod!

Man må ikke lade sig påvirke af de store fluktueringer, som uværgerligt kommer, de være sig positive eller negative, og den første af de to uger af mit betting-projekt her på BetXpert er et glimrende eksempel. På fem dage – fra tirsdag til og med lørdag – lykkedes det mig at oparbejde et underskud på 23 units, hvilket svarede til mellem 11 og næsten 12 procent af min personlige rulle... på fem dage...! (det er relativt nemt at regne ud, hvad antal units koster mig procentuelt, da jeg opererer med ca. 0,5% af rullen pr. units indskud).

Den store gennemgang: Næste uge

Jeg agter ikke her at gå i dybden med en nærmere analyse af, hvad gik galt, det sparer jeg til næste uges store og endelige projekt-gennemgang, men jeg blev i sidste uge bl.a. ramt ondt på ”forkert” staking, således tabte jeg fire bets sat til 4/5 units, hvilket ikke er sjovt.


Ved sådanne lejligheder må man spørge sig selv, om der kan være noget galt med ens staking-politik (noget, Frank Pilantra berørte en smule i den tilknyttede debat-tråd). Det kunne jo være fristende blot at konstatere, at jeg ganske enkelt bare skulle have flat-bettet, hvorved udkommet ville have været betydeligt bedre. Helt så hurtigt kan man imidlertid ikke konkludere, da mit personlige regnskab over længere tid afslører en smule bedre ROI/tbp, jo større det procentuelle indskud er (heldigvis da).

Nå, efter jammer i midtugen og lørdag vendte søndag og til dels mandag heldigvis billedet en smule, og ugens underskud blev reduceret til ca. 10 units.

Det står endnu tilbage at se, hvordan det kommer til at gå i denne midtuges Champions League og Europa League, og det skal da ikke være nogen hemmelighed, at jeg håber på en klar forbedring i forhold til i sidste uge. Hvorvidt den så kommer, ja det får vi at se.

Halvvejs-facts

De tørre tal for den første uge i projektet (fra tirsdag til mandag) viser følgende:

Antal bets:                                          78

Antal units staked:                             137

Antal units i gennemsnit pr. bet:       1,76

ROI:                                                   92,94%

Regnskabs-status:                             Minus 9,67 units

Den store gennemgang, som forhåbentligt kan vise sig af interesse (og som jeg måske kan lære noget af selv)  kommer tirsdag eller onsdag i næste uge efter projektets afslutning.