Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Natten til fredag starter NFL igen, når de forsvarende mestre New England Patriots møder Kansas City Chiefs. Og hos Danske Spil* er de ret sikre på, at vi i denne kamp ser den kommende vinder af Super Bowl LII: Det bliver nemlig New England Patriots, vurderer Danske Spil*.

- Der er ingen tvivl om, at Patriots er favoritter. De er stærke på alle positioner, og de har en forrygende head coach. Det ser godt ud for dem, siger oddssætter Jeppe Helbo og fortsætter:

- Det er selvfølgelig en bét for dem, at Julian Edelman er skadet. Ingen tvivl om det. Men de har fået to nye wide receivers, som giver dem mere bredde på de positioner, så Brady har i hvert fald noget at sigte efter. Derudover er der ikke sket det helt store, men man må sige, at hvis Pats er status quo i forhold til sidste sæson, så er det også fint.

New England Patriots står til odds 4,75 som vinder af Super Bowl LII. De har vundet to ud af de seneste tre sæsoner.

Packers og Steelers er oddsmæssigt de største udfordrere. De står begge til odds 11,00.

- Packers skal have styr på deres passing defense, men får de det, bliver de uhyggelige. For de har måske den bedste quarterback i NFL i Aaron Rodgers. Han sluttede sidste års regulære sæson af på et meget højt niveau, og hvis han gør det over hele sæsonen, så ser det rigtig godt ud for dem, siger Jeppe Helbo.

- Seahawks er også oppe blandt favoritterne. De skal have gang i løbespillet igen. De havde det svært efter Marshawn Lynchs afsked med Seattle, og de skal genopfinde den del af spillet med Thomas Rawls og Eddie Lacy. Det bliver spændende at følge.

- Steelers er et andet bud. Deres helt store problem er, at de er i sammekonferencesom Patriots, og det bliver svært for dem at komme forbi Brady og co.

Hvis man kigger efter et langskud, så har Jeppe Helbo også et bud til odds 40,00.

- Jeg kunne godt selv have et godt øje til Tampa Bay. De har i Jameis Winston en dygtig quarterback, som har været der i nogle år. Det her kunne godt blive hans gennembrudssæson, og så bliver Bucs spændende at følge, siger Jeppe Helbo.