Tirsdag og onsdag spilles 2. runde i dette års Champions League. To hold i krise mødes i Madrid, hvor Real Madrid hjemme møder AS Roma. Begge klubber tabte med 0-3 i deres første opgør. Real Madrid tabte ude til Leverkusen, mens Roma under lidt mere dramatiske omstændigheder tabte hjemme til Dinamo Kiev efter en skrivebordsafgørelse.

Sportingbet er klar med 19 forskellige væddemål på kampen, hvor taberen sandsynligvis får svært ved at spille sig videre i turneringen. Sportingbet giver odds 6,00 på sejr til italienerne på Bernabeu. Vinder Roma kampen med 1-0 med Antonio Cassano som matchvinder, giver Sportingbet hele odds 76,00. Et resultat som ikke er helt urealistisk, da ingen af de to hold imponerer i øjeblikket. Real Madrid tabte i weekenden ude med 1-2 til Athletic Bilbao, mens Roma tabte ude med 1-3 til Bologna, hvorefter træner Rudi Völler valgte at aflevere sin opsigelse.

Tror man at hjemmeholdet, med de mange stjerner i spidsen, får vent nedturen, giver Sportingbet flotte odds 34,00 for en sejr på 3-0 med Ronaldo som første målscorer. Samme resultat med David Beckham som første målscorer giver hele 61 gange penge igen.

Et andet interessant væddemål kunne være Roberto Carlos som første målscorer. Brasilianeren, som altid er farlig med sine frispark, giver odds 19,00.

Sportingbet har selvfølgelig også odds klar til de andre kampe i Champions League, hvor der foruden ovennævnte kamp er en masse andre interessante opgør i vente. I München møder hjemmeholdet Bayern de tidligere Champions League vindere fra Ajax, mens der i London er et interessant møde mellem Chelsea og de forsvarende mestre fra Porto. Det bliver også spændende at se, hvad Rosenborg kan udrette hjemme mod favoritterne fra Arsenal.

Se alle oddsene til Champions League kampene på Sportingbet.com.