15 år skulle der gå, men nu genopstår det legendariske Tipslørdag - denne gang hos TV3+, men Tips13 og Dong-lyden tager de med…

De fleste bettere og fodboldinteresserede med lidt mere end et par år på bagen, vil sandsynligvis pege på ét fænomen, der kickstartede deres interesse for spil og bold: Tipslørdag på DR1 med Tommy Troelsen og Svend Gehrs.

Nu får den yngre generation mulighed for at opleve - og den gamle genopleve - hvordan spiltips og fodbold forenes på TV. Det er TV3+ der fra den nye sæson i Premier League lægger sendeflade til.

"Dong!"

En gammel kending

- Fodbold fra England om lørdagen er fyldt med historie fra dengang, fodbold blev spillet på mudderbaner og i snevejr i januar, og hvor jeg også sad på kommentatorpladserne. Historien omkring fodbold i England er unik, og den tager vi med os ind i dækningen af Premier League, siger Carsten Werge til Sporten.dk og fortsætter:

- Men Premier League er meget mere end det. Det er verdens bedste fodboldliga med verdens bedste spillere og med de største historier. Premier League er fortid, men i høj grad også nutid, og vores ambition er at bringe den bedste dækning anno 2013, men med respekt for Premier Leagues historie, siger han.

Tips13-kuponen hos Danske Spil* kommer til at danne grundlag for programmet og nostalgikerne kan glæde sig over, at den legendariske Dong-lyd er fundet frem fra gemmerne og bliver taget i brug, når der kommer en scoring fra en af de øvrige kampe på kuponen.

Første udsendelse er 17. august.