Vi har fået en forrygende start på VM-slutrunden og vi håber på masser af underholdning i dagens kampe, hvor vi selvfølgelig er klar med friske odds-fiduser.

VM-speederen er banket helt i bund og holdene er kommet stormende ud af startblokkene. Spanien blev kørt over i 1-5 nederlaget til Holland, mens Chile allerede efter et kvarter havde bragt sig foran med 2-0 mod Australien.

Kan Colombia og Grækenland levere samme underholdning eller bliver der trådt på bremsen? Det ligner en meget jævnbyrdig gruppe og det kan blive en taktisk affære. Begge hold har fokus pådefensiven, så vi skal nok ikke forvente den store målfest i Belo Horizonte.

Colombia er udset som favoritter mod den græske forsvarsmur, men de må undvære den skadede målkonge Radamel Falcão, så grækerne kan måske overraske i denne første gruppekamp.

Lørdag 14. juni kl. 18:00, Mineirão, Belo Horizonte

Colombia Uafgjort Grækenland
1,94 3,30 5,00
NordicBet
Unibet
Ladbrokes

18:00 Colombia-Grækenland 0-0 ved pausen 2,40

Bliver Costa Rica prügelknabe?

Hvad har Costa Rica at byde ind med til dette VM? Det ser umiddelbart meget vanskeligt ud for Costa Rica, der er havnet i denne dynamit-gruppe mod nogle giftige mandskaber. Kan den unge angriber Joel Campbell få et gennembrud eller er han på en umulig mission mod Godin og Lugano?

Mon ikke Costa Rica-spillerne er glade for at målslugeren Luis Suarez i det mindste ikke er blevet klar til denne kamp. Uruguay er dog alligevel storfavoritter med erfarne Diego Forlan i front sammen med Edinson Cavani.

Lørdag 14. juni kl. 21:00, Castelão, Fortaleza

Uruguay Uafgjort Costa Rica
1,45 4,40 9,75
Bet365
NordicBet Unibet

21:00 Uruguay vinder til nul 2,05

Europa-topmøde i brasiliansk regnskov

Vi må håbe på, at begge mandskaber har modet til at gå efter sejren i midnatsbraget mellem Italien og England.

Der er høje forventninger, når Buffon, Pirlo og Balotelli står klar til mødet mod Hart, Gerrard og Rooney.

Det danske landshold havde fornøjelsen af at møde Italien i kvalifikationsgruppen, mens Olsens tropper også fik hilst på de engelske stjerner i testkampen på Wembley.

Får vi en åben kamp eller bliver det en mere taktisk låst kamp? De resultatorienterede italierne er jo skrappe til at køre en 1-0´er i hus, men englænderne har flere spændende unge spillere i stalden denne gang.

Det er svært at udpege en favorit, og det ligner en meget tæt kamp i Amazon-regnskoven.

Søndag 15. juni kl. 00:00, Arena Amazônia, Manaus

England Uafgjort Italien
2,90 3,00 2,88
Ladbrokes
Unibet Bet365

Belønning til natteravnene?

En del af charmen ved en VM-slutrunden er, at der bliver serveret en god omgang natbold. Er der mere benzin i tanken hos den stærke forward Didier Drogba eller bliver Elfenbenskysten løbet omkuld af de fikse japanske spillere?

Det ligner et meget lige opgør, der ser ud til at kunne gå begge veje. Hvad kan japanerne stille op mod den afrikanske fysik, og hvordan vil Elfenbenkystens forsvar med en placeringssvag Kolo Touré følge med de spurtende japanske angribere?

Søndag 15. juni kl. 03:00, Arena Pernambuco, Recife

Elfenbenskysten Uafgjort Japan
2,63 3,30 3,00
NordicBet
Betsafe
Bet365

03:00 Elfenbenskysten-Japan Over 2,5 mål 2,40

Amazon-regnskoven