Frankrig og Tyskland er på papiret de største favoritter i 1/8-finalerne, men kan europæerne leve op til det mod hurtige Nigeria og solide Algeriet?

Frankrig imponerede i gruppespillet med store sejre over Honduras og Schweiz, mens Nigeria fik sneget sig videre på bekostning af Bosnien og via et fordelagtigt kampprogram (man mødte et ret afslappet Argentinsk hold i sidste runde).

Franskmændene skal altså være favoritter, men de skal vogte sig for et par hurtige nigerianske folk i omstillingerne. Afrikanerne har ikke budt på synderligt pænt spil, men man skal aldrig sige aldrig i en VM 1/8-finale.

Mandag den 30. juni 2014 kl. 18:00 - Fodbold, VM Estádio Nacional de Brasília

Frankrig Uafgjort Nigeria
1,47 4,50 8,50
Danske Spil
Bet365
Bet365

Analyse: 18:00 Frankrig-Nigeria (Asian: Fra -1) 1 1,98

Kan Algeriet stoppe Tyskland?

Algeriet er noget overraskende gået videre fra Gruppe H på bekostning af Rusland og Sydkorea. Nordafrikanere har både vist prøver på solidt defensivt spil og ultra-direkte omstillinger, og de kan derfor vise sig som en svær nød at knække for Tyskland.

Löws tropper foldede sig ud mod Portugal, men havde også alle betingelserne med sig. Mod Ghana blev nogle svagheder udstillet (fx over for fysik og hurtighed), mens USA-kampen roligt blev trillet hjem.

Müller og co. skal være favoritter, men om de kører Algeriet over er mere usikkert.

Mandag den 30. juni 2014 kl. 22:00 - Fodbold, VM José Pinheiro Borda