VM-kampene er spækket med fantastisk underholdning og masser af scoringer. Vi håber på det flotte spil fortsætter og har kigget nærmere på dagens kampe.

Er vi på vej mod noget, der kunne gå hen og blive verdens bedste VM? Starten har været meget lovende, og der har stort set ikke været et kedeligt øjeblik undervejs.

Vi håber på, at dagens kampe kan bidrage yderligere til VM-festen og vores ekspertpanel står selvfølgelig klar med friske odds-fiduser.

Første stop på dagens VM-program bliver i hovedstaden Brasília, hvor Schweiz brager ind i Ecuador. Det er ikke ligefrem to stjernespækkede mandskaber, men Schweiz har nu vist gode resultater i kvalifikationen, mens Ecuador bl.a stiller med den hurtige fløj Antonio Valencia.

Søndag 15. juni kl. 18:00, Estádio Nacional, Brasília

Schweiz Uafgjort Ecuador
2,50 3,15 3,30
Bet365
NordicBet
Unibet

18:00 Schweiz-Ecuador 1 (DNB) 1,60

Kan Honduras bremse den franske offensiv?

Vi haster videre til Gruppe E, hvor Frankrig indtager en solid favoritrolle mod Honduras. Men de franske spillere har ikke Franck Ribery til at skabe chancerne ved dette VM, det kan måske bremse de offensive aktioner.

Kendskabet til Honduras er mere begrænset. De fik dog 0-0 mod England i sidste testkamp, og måske de kan hente inspiration i Costa Ricas overraskende sejr over Uruguay.

Søndag 15. juni kl. 21:00, Beira-Rio, Porto Alegre

Frankrig Uafgjort Honduras
1,33 5,30 13,00
Danske Spil
Unibet Bet365

21:00 Frankrig-Honduras Gult kort til Victor Bernárdez 2,70

21:00 Frankrig-Honduras Giroud scorer og modtager et kort 14,00

Så stempler Lionel Messi ind

Der er skyhøje forventninger til den argentinske stjerne-offensiv, der i midnatskampen kommer til at stå overfor Bosnien på det flotte Maracanã-stadion.

Argentinerne er med helt fremme blandt VM-favoritterne og al fokus vil helt sikkert være på den lille Lionel Messi, men kan bosnierne stjæle overskrifterne med den stærke keeper Asmir Begovic, Roma-profilen Miralem Pjanic og City-bomberen Edin Dzeko?

Mandag 16. juni kl. 00:00, Maracanã, Rio de Janeiro

Argentina Uafgjort Bosnien
1,40 5,25 10,00
Unibet Bet365 Bet365