Luis Suárez bragede ind på VM-scenen og i aften kan Costa Rica slukke sidst håb for England, hvis de henter point mod Italien. Vi har friske VM-tips til dagens kampe.

Englands VM-håb er ved at fordufte efter Uruguays Luis Suárez scorede begge mål mod Joe Hart i det engelske 1-2 nederlag.

Costa Rica står pludselig med gode chancer for at spille sig videre til næste runde, men der venter en svær opgave mod et velspillende italiensk mandskab med generalen Andrea Pirlo og en storsmilende Mario Balotelli i boksen.

Den unge Costa Rica-angriber Joel Campbell skal nok bruge en masse hjælp fra FCKeren Christian Bolaños for at kunne udfordre den erfarne italienske defensiv.

Men bliver legenden Gianluigi Buffon ikke klar, kan det måske give Costa Rica chancen for at levere endnu en VM-sensation i den underholdende Gruppe D.

Fredag 20. juni kl. 18:00, Arena Pernambuco, Recife

Italien Uafgjort Costa Rica
1,57 4,20 7,25
Bet365
Ladbrokes
Unibet

18:00 Italien-Costa Rica Under 0,5 mål i 1.halvleg 3,05

Kan Schweiz bremse Benzema?

Frankrigs spidsangriber Karim Benzema scorede 2½ mål mod Honduras, da bolden dansede på stregen, men mål-linje teknologien viste, at det var et selvmål fra keeper Noel Valladares.

Schweiz skulle bruge samtlige 90 minutter plus det løse for at nedkæmpe Ecuador, men overtidsscoringen af indskiftede Haris Seferovi? i 2-1 sejren betyder, at Schweiz nu sandsynligvis vil være godt tilfredse med et uafgjort resultat mod de franske favoritter.

Har den erfarne Ottmar Hitzfeld den rette taktik til at besejre Frankrig eller vil Karim Benzema igen bombe for Les Bleus?

Fredag 20. juni kl. 21:00, Arena Fonte Nova, Salvador

Schweiz Uafgjort Frankrig
5,00 3,65 1,91
Ladbrokes NordicBet Bet365

21:00 Schweiz-Frankrig (info)

VMs hårde hunde slippes løs

Honduras er godt på vej til at blive VM-turneringens mest kontante mandskab efter deres brutale spillestil i 0-3 nederlaget til Frankrig. Forsætter de i samme spor mod Ecuador eller tør de rent faktisk spille fodbold mod de sydamerikanske favoritter?

Ecuador er også presset efter deres 1-2 nederlag til Schweiz. Landstræner Reinaldo Rueda skal have samlet tropperne efter det skuffende nederlag, hvor Schweiz scorede i absolut sidste sekund af overtiden.

Manchester Uniteds Antonio Valencia skal føre Ecuador til sejr, men kan han slippe uskadt igennem Honduras-defensiven?

Lørdag 21. juni kl. 00:00, Arena da Baixada, Curitiba

Honduras Uafgjort Ecuador
5,80 3,90 1,70
Betsafe
NordicBet
Bet365

00:00 Honduras-Ecuador Under 3 mål asian 1,50