Er Ronaldo i topform og hvad kan den tyske angrebsmaskine? Vi har fiduser til dagens VM-kampe, hvor der også er udsigt til en hårdt spillet Ghana-USA kamp.

Vi er blevet forkælet med masser af VM-scoringer, goal line techology i storform og en uventet frisk spillestil, hvor stort set samtlige VM-mandskaber er gået på grønsværen for at jagte sejren.

Får vi denne gang en mere taktisk præget affære i aftenens højdepunkt, når Portugal med Cristiano Ronaldo står overfor et rutineret, sejrsvant tysk mandskab?

Det er braget mellem to storfavoritter i Gruppe G, men er Ronaldo helt fit for fight og hvem skal score målene for Tyskland, der ser ud til at stille op uden en decideret boksangriber?

Mandag 16. juni kl. 18:00, Arena Fonte Nova, Salvador

Tyskland Uafgjort Portugal
1,95 3,75 4,33
Ladbrokes
Bet365
Bet365

18:00 Tyskland-Portugal Under 2,5 Mål 2,05

Kan Nigeria igen fascinere VM-folket?

De nigerianske Super Eagles kom bragende med profiler som Jay-Jay Okocha, Nwankwo Kanu, Sunday Oliseh og Finidi George, og landstræner Stephen Keshi skal nu forsøge at skabe ny VM-optimisme omkring de forsvarende African Nations-vindere.

De står overfor et iransk mandskab, der ikke ligefrem vælter i verdensstjerner og specielt i defensiven kan Iran måske få svært ved at modstå den nigerianske fysik.

Det er da også Nigeria, der indtager favoritrollen i dette opgør, men kan Nigeria igen finde det flotte VM-fodbold frem?

Mandag 16. juni kl. 21:00, Arena da Baixada, Curitiba

Iran Uafgjort Nigeria
4,75 3,60 1,95
NordicBet
Bet365 Ladbrokes

21:00 Iran under 1,5 gruppepoint 1,85

Udsigt til intenst midnatsbrag

Ghana og USA er havnet i en en svær gruppe, hvor de i de kommende kampe skal møde Portugal og Tyskland. Derfor er der maksimalt pres på allerede fra første fløjt hos begge mandskaber.

Ghana har profiler som Sulley Muntari, Kevin-Prince Boateng og Asamoah Gyan, mens der er lidt længere mellem de amerikanske profiler. Kan den tyske legende Jürgen Klinsmann føre USA til sejr eller bliver Tim Howards bur bombarderet af de ghanesiske angribere?

Ghana vil sandsynligvis igen sætte sig igennem med en kompromisløs fysisk dominans, og det kan blive en stor opgave for den svenske dommer Jonas Eriksson, der skal holde styr på slagets gang.

Tirsdag 17. juni kl. 00:00, Arena das Dunas, Natal

Ghana Uafgjort USA
2,50 3,40 3,10
Bet365
Danske Spil
Unibet

00:00 Ghana-USA Over 3,5 gule kort 1,75

Bet365