VM-slutrunden brager afsted i festlig tempo med masser af scoringer og vi har friske oddsfiduser til dagens kampe, hvor vi endelig skal møde hypede Belgien.

Vi fik endnu en forrygende VM-dag. Tyskland satte takten i storkampen i Gruppe G, men Portugal haltede efter Joachim Löws tropper. Mod en overtændt Pepe og Ronaldo, der kun i glimt viste lidt klasse kunne Thomas Müller og den tyske angrebsmaskine tromle hen over portugiserne.

Derudover fik vi også en amerikansk lynscoring mod et overrumplet Ghana-mandskab, og så springer vi lige hurtigt over langgaberen Iran-Nigeria.

Bliver Belgien VMs kæledægger?

Nu får vi så det belgiske mandskab på banen, når de åbner deres VM-kampagne mod Algeriet. Der er usædvanligt høje forventning til Belgien i denne omgang og regnes af mange som farligste udfordrer til de store VM-favoritter.

Og det ser virkelig også spændende ud, når man går igennem den belgiske trup med Atletico Madrid-keeperen Courtois, den stærke Kompany til at styre defensiven og offensive profiler som Lukaku og Hazard.

Belgien er da også storfavoritter mod Algeriet, der ikke helt har fået samme opmærksomhed. Algeriet er dog et af de stærkeste afrikansk kort i denne VM-bunke og de kan måske overraske belgierne.

Tirsdag 17. juni kl. 18:0, Mineirão, Belo Horizonte

Belgien Uafgjort Algeriet
1,33 5,50 11,00
NordicBet
Danske Spil
Bet365

18:00 Belgien-Algeriet (Alg +1, +1,5) 2 2,15

18:00 Går videre fra Gruppe H: Belgien og Rusland 1,95

Ny brasiliansk samba-fest?

Der er bestemt også store forventninger til de brasilianske værter. Neymar gik forrest, da Brasilien kom under pres i åbningskampen mod Kroatien, og de mange brasilianske fodboldfans vil igen holde vejret, når den lille boldkunstner har bolden.

Mens Brasilien havde lidt mere medvind fra dommerne i deres 3-1 sejr, så måtte Mexico nedkæmpe både Cameroun og dommertrioen, der var alt for flinke til at godkende de mexicanske scoringer. Det endte dog med en 1-0 sejr, hvor der blev lukket godt ned for Camerouns Samuel Eto´o.

Kan Mexico også bremse Neymar og den brasilianske offensiv?

Tirsdag 17. juni kl. 21:00, Castelão, Fortaleza

Brasilien Uafgjort Mexico
1,33 5,75 11,00

Ladbrokes

Bet365

Betsafe

21:00 Brasilien-Mexico X2 2,19

Russisk stor-offensiv i midtnatskamp

Det ligner en meget spændende Gruppe H med Belgien, Algeriet, Rusland og Sydkorea.

Vi kan måske opleve flere overraskende resultater, men det er nu Rusland, der tager dog en solid favoritværdighed i midnatskampen mod et sydkoreansk mandskab, der ikke har imponeret i optakten, bl.a med et 0-4 nederlag til Ghana.

Sydkoreanerne satser nok på deres hurtige, tekniske spillere og et godt kollektiv, hvor der bliver løbet for hinanden. Fabio Capello skal sætte den helt rigtige taktik for at styre Rusland til sejr i denne første gruppekamp.

Der er ikke de store stjernespillere i den russiske startopstilling, der udelukkende består af spillere fra den hjemlige liga. De er dog en rutineret og sammenspillet flok og de burde kunne udfordre den sydkoreanske defensiv.

Onsdag den 18. juni 2014 kl. 00:00, Arena Pantanal, Cuiabá

Rusland Uafgjort Sydkorea
1,85 3,75 5,10
Bet365 NordicBet NordicBet

00:00 Rusland-Sydkorea (Rus 0 & -0,5) 1 2,00

00:00 Sydkorea under 3,5 point i gruppen 1,99