Det blev Adios España, men hvem skal også forlade VM-festen, når England møder Uruguay? Vi har fundet nye oddsfiduser til dagens VM-kampe.

De forsvarende spanske verdensmestre har kurs mod lufthavnen, men allerede i aften kan vi få elimineret endnu en stornation, når England og Uruguay skal kæmpe for overlevelse i gruppespillet.

Helt anderledes ser det ud for Colombia og Elfenbenskysten, der begge hentede sejre i deres første gruppekampe.

Colombia er uden deres stjerneangriber Radamel Falcão, men imponerede alligevel med en sikker 3-0 sejr over Grækenland.

Der er også stor tillid til Colombia hos bookmakerne, der tager favoritrollen i dette opgør. Elfenbenskysten havde større problemer med at nedkæmpe Japan, men to hurtige scoringer fra Gervinho og Bony i anden halvleg sikrede afrikanerne sejren.

Kan Yaya Touré og Didier Drogba sende Elfenbenskysten på førstepladsen i Gruppe C?

Torsdag 19. juni kl. 18:00, Nacional Mané Garrincha, Brasília

Colombia Uafgjort Elfenbenskysten
2,15 3,45 3,75
Betsafe
Danske Spil
Bet365

18:00 Colombia-Elfensbenskysten 1 2,15

Farvel til England... eller Uruguay?

Uruguays bomber Luis Suárez kæmper for at blive klar til at sende England ud af i VM-mørket, mens Englands landstræner Roy Hodgson har meldt ud, at han sender tropperne i angreb, så det kan blive et yderst interessant og underholdende brag i São Paulo.

Wayne Rooney virker ikke til helt at kunne finde sig til rette i den engelske offensiv, så meget af ansvaret er placeret hos anfører Steven Gerrard, der skal sende Liverpool-kammeraterne Raheem Sterling og Daniel Sturridge i scene. Med deres hurtighed burde de kunne udfordre den rutinerede, men også langsomme og kontante, uruguayanske defensiv.

Lykkes den engelske offensiv eller vil de blive straffet af Edinson Cavani og Luis Suárez?

Torsdag 19. juni kl. 21:00 Arena Corinthians, São Paulo

Uruguay Uafgjort England
3,80 3,60 2,10
Unibet
Bet365
Ladbrokes

21:00 Uruguay-England Over 2,5 mål 2,08

Japansk sake eller græsk ouzo?

Grækenland var udspillet i samtlige 90 minutter mod Colombia, mens Japan efterlod et markant bedre indtryk i deres nederlag mod Elfenbenskysten. Men i tabellen står begge med 0 point, og taberen af dette opgør må dermed indstille sig på VM-exit allerede her i gruppespillet.

Japan tager favoritrollen, og de vil sandsynligvis tage initiativet i opgøret med Kagawa, Honda og Okazaki. Men kan japanerne modstå grækernes styrke i luftspillet? Her vil den store Georgios Samaras lure på chancen ved hver dødbold og indlæg.

Hvem tager sejren i midnatskampen?

Fredag 20. juni kl. 00:00, Arena das Dunas, Natal

Japan Uafgjort Grækenland
2,22 3,50 3,55
Betsafe
NordicBet
Danske Spil