Tipico har allerede nu valgt at udbetale gevinster til de kunder der har spillet på Bayern München som vinder af Bundesligaen i denne sæson...


Vi er ikke engang halvvejs i sæsonen, og Bayern fører kun Bundesligaen med 4 point, men bookmakeren Tipico er så overbevist om den sydtyske klubs suverænitet at kunder der har spillet på Bayern som mester, nu har fået gevinsten indsat på deres spillekonto.

"Der er kun spillet 14 af de 34 runder, men Bayern ser så stærke ud i år, at vi har valgt at udbetale gevinster på alle vinderspil sat på Bayern," siger Rasmus Hatting der er dansk marketing manager hos Tipico. 

""Den måde Bayern præsenterer sig selv på gennem deres træner, deres hold og deres spil - det er det bedste i europæisk fodbold for tiden."

Oliver Kahn

BetXpert har spurgt hvor mange penge det drejer sig om, men det vil Hatting ikke afsløre. Han fortæller dog at 66% procent af alle mesterskabs-indsatser er lagt på Bayern, 20% på Dortmund, og 14% fordelt på andre klubber.

Hvis (eller når, ifølge Tipico) Bayern vinder, er det klubbens andet tyske mesterskab i træk og nr 24 i alt (det første kom i hus i 1932). Bayern er i øvrigt også forsvarende Champions League-vinder og ligner, med maksimumpoint i dette års gruppespil, ikke en klub der har tænkt sig at afgive tronen frivilligt.


Det gælder også i Tyskland hvor Bayern har 38 point efter 14 runder der har givet 12 sejre og 2 uafgjorte. Men der er altså stadig 20 runder tilbage af sæsonen, og Leverkusen er trods alt kun 4 point efter, mens Dortmund med 31 point vel heller ikke helt kan afskrives.

Netop Dortmund (mester i 2010/11 og 2011/12 samt sølv i sidste sæson) fik dog Bayern-prygl med 0-3 i forrige runde, og måske er det der har overbevist Tipico. Eller også er firmaet blevet overbevist af sin egen brand-ambassadør Oliver Kahn, den tidligere mangeårige Bayern-målmand der må siges at have et særligt kendskab til klubben.

Klub Indsatsfordeling
Bayern München 66%
Borussia Dortmund 20%
Andre klubber 14%