Olof Palme, Anna Lindh, Hammarby-Djurgården...

Få kilometer fra København, hinsidan Øresund, ligger en bananrepublik, hvor alt kan ske. Mord på statsministre og andre fremtrædende politikere hænder med jævne mellemrum, og senest måtte man stoppe en fodboldkamp, fordi tilskuerne invaderede banen.

De er skøre, de svenskere...

For BetXperts Allsvenskan-ekspert John Hansen og for en del af vores læsere var skandalen i Hammarby dog ikke helt uvelkommen. Djurgården førte nemlig med 3-0, og hvis man i dén situation har tippet 1, falder en afbrudt kamp og et annulleret væddemål på et tørt sted.

Generelt har John nu ikke brug for hjælp fra en lunefuld svensk skæbnegudinde. Hans tilbagebetaling for Allsvenskan lyder på 117% efter 18 tip.

Dagens tip

Lad os under alle omstændigheder håbe, at torsdagens svenske pokalkamp mellem Kalmar og Nörrköping får lov til at løbe 90 minutter - og meget gerne mere til. John anbefaler nemlig spil på, at det formstærke Superettan-mandskab fra Nörrköping ikke taber i ordinær spilletid til hjemmeholdet, der ganske vist spiller i den bedste række, men ikke ligefrem imponerer pt.

Læs analysen (spilstop kl. 19): http://www.betxpert.com/ekspert/sve/#57503